Shampoo Bars kantoorhond Nessa

Alles over onze kantoorhond Nessa

Hoi! Ik ben Nessa en ik ben onmisbaar op het kantoor van Shampoo Bars. Mijn taak op kantoor is om iedereen blij te maken en te laten ontspannen! Ik ben gek op koekjes en ik blijf je net zo lang aankijken totdat ik een koekje krijg.

Door mij uit te laten blijft het team van Shampoo Bars lekker in beweging en dat is heel goed voor ze 🐶🐾

Feitjes over Nessa:

  • Nessa gaat bijna dagelijks mee naar kantoor en heeft ondertussen iedereen zijn hart al veroverd!
  • Nessa is ongeveer 8 jaar en is als zwerfhondje gevonden op straat in Roemenië. Lyan, één van de oprichters van Shampoo Bars heeft Nessa geadopteerd.
  • Aan één van haar pootjes heeft ze 6 tenen
  • Ze heette in het asiel ‘Vanessa’
  • Nessa wordt nooit uitgelaten aan een riem, ze loopt altijd gezellig met je mee
  • Ze is erg slim maar vertikt het om ‘kunstjes’ te doen op commando
  • Ze wordt gek als ze het woord ‘koekje’ hoort
  • Ze vindt het heerlijk om in het bos te wandelen
  • Ze kan ‘echt’ lachen

Nessa is gevonden op straat als zwerfhondje in Roemenië. Ze is via een stichting naar Nederland gekomen voor een tweede kans, ze was toen ongeveer een half jaar. Lyan deed daar af en toe vrijwilligerswerk met haar moeder en kwam toen Nessa tegen. Nessa was heel erg bang voor iedereen en Lyan was toen de enige die haar mocht aaien en uit haar verblijf kon halen. Toen moest ze haar wel adopteren natuurlijk 🥰 Lyan en Nessa waren gelijk beste vriendinnetjes en ze begon steeds meer vertrouwen te krijgen. Het heeft toen wel nog een paar jaar geduurd voordat ze echt het vertrouwen in andere mensen terug heeft gekregen. Nu gaat het steeds beter met ‘vreemde’ mensen maar je moet jezelf wel echt bewijzen voordat ze je volledig kan vertrouwen. Nessa gaat bijna dagelijks mee naar kantoor en heeft ondertussen iedereen zijn hart al veroverd. Er is altijd een (gevulde) pot koekjes voor Nessa op kantoor en ze krijgt dan ook van bijna iedereen dagelijks een koekje. Ben je vergeten haar een koekje te geven? Nessa niet hoor, ze blijft je net zo lang aanstaren tot ze een koekje krijgt 👀

Een Shampoo Bar voor honden?

Ja, ook die hebben we! De milde en zacht schuimende Shampoo Bar voor honden is Nessa’s favoriet! Nessa vindt het niet erg om lekker even in bad te gaan! Ze houdt van lekker rennen in het bos en rolt soms in de meest rare dingen, tsja dan moet ze af en toe even in bad. Je hoeft je hond overigens niet heel vaak te wassen, ze houden zichzelf natuurlijk ook heel goed schoon.  

Honden Shampoo Bar

Voor alle viervoeters

Geef een reactie

Sluiten