Anti-roos Shampoo Bar

‘S nachts merkte ik het toen ik in bed lag, jeuk op mijn hoofd. Ik begon te krabben en zag dat er witte schilfertjes naar beneden vielen… hoofdroos! Ik wilde er zo snel mogelijk van af en fietste de volgende dag naar de drogist op de hoek om een anti-roos shampoo te halen. Nadat ik mijn haren had gewassen merkte ik tijdens het drogen dat mijn haar erg droog en pluizig was. Agressief spulletje wel..  Het idee dat dat ook allemaal door het putje gaat was ook niet heel geruststellend. Ik ben op zoek gegaan naar een minder agressieve shampoo speciaal voor roos. En toen vond ik het.. Shampoo Bars! Ik kocht de Shampoo Bar Jasmijn en heb dit thuis getest. De Shampoo Bar Jasmijn is kalmerend voor een gevoelige hoofdhuid, zorgt ervoor dat mijn haar glad wordt, lekker ruikt en het werkt ook nog eens goed tegen hoofdroos! Meer informatie over roos lees je in ons blog ‘Hoofdroos: wat is het en hoe te behandelen?

Maar.. Wat is een Shampoo Bar nou precies? Een Shampoobar is een haarzeep. Het ziet eruit als een stukje zeep maar bevat de elementen van een natuurlijke shampoo. De Shampoobar schuimt heerlijk, laat het in je handen op schuimen of wrijf de Shampoobar over je natte haren en masseer in. Een absolute “vóór” is dat de bar gemiddeld 80 wasbeurten mee gaat en dus goed voor het milieu is én goedkoper!

Onze collectie met anti-roos shampoo bars:

S’nachts merkte ik het toen ik in bed lag, jeuk op mijn hoofd. Ik begon te krabben en zag dat er witte schilfertjes naar beneden vielen…Hoofdroos! Ik wilde er zo snel mogelijk van af en fietste de volgende dag naar de drogist op de hoek om een anti-roos shampoo te halen. Nadat ik mijn haren had gewassen en  merkte ik tijdens het drogen dat mijn haar erg droog en pluizig was. Agressief spulletje wel..  Het idee dat dat ook allemaal door het putje gaat was ook niet heel geruststellend. Ik ben op zoek gegaan naar een minder agressieve shampoo speciaal voor roos. En toen vond ik het.. Shampoo Bars! Ik kocht de Shampoo Bar Rozemarijn en heb dit thuis getest. De Shampoo Bar rozemarijn is kalmerend voor een gevoelige hoofdhuid, zorgt ervoor dat mijn haar glad wordt, lekker ruikt en het werkt ook nog eens goed tegen hoofdroos!

Maar.. Wat is een Shampoo Bar nou precies? Een Shampoobar is een haarzeep. Het ziet eruit als een stukje  zeep, maar bevat de elementen van een natuurlijke shampoo. De Shampoobar schuimt heerlijk, laat het in je handen op schuimen of wrijf de Shampoobar over je natte haren en masseer in. Een absolute “vóór” is dat de bar gemiddeld 80 wasbeurten mee gaat en dus goed voor het milieu en goedkoper!

Onze collectie met anti-roos shampoo bars:

Shampoo Bar Rozenblaadjes

Anti-roos

Shampoo Bar Jasmijn – Kamille

Anti-roos

Geef een reactie

Sluiten