BEE AWARE, BEE KIND

En dan sta ik in de winkel om een passende shampoo voor krullend haar te vinden. Ik kies meestal altijd dezelfde plastic flessen van Garnier, “honing goud”, nu vrees ik dat als ik zo door blijf gaan met dit te gebruiken, straks alle bijtjes dood zijn en zij geen honing meer kunnen produceren. Altijd dezelfde shampoo die ik kies en niet nadenkend dat plastic eigenlijk hartstikke milieu vervuilend is.

En wat als straks de bijtjes sterven en geen honing meer kunnen produceren? Dan heb ik straks geen honing meer in de shampoo om in mijn haren te smeren. Ugh, krullend haar is nog niet zo makkelijk hoor. Letterlijk alle shampoos op de reclames die bedoeld zijn voor krullend haar, zijn stuk voor stuk allemaal ruk.

“Laat je krullen stralen” of “Je krullen zijn nog nooit zo mooi geweest”, ik zou beter kunnen zeggen “Laat je rondlopen als een poedel” of “Ik heb nog nooit zoveel op een poedel geleken”. Al die “uitstekende” shampoos zorgen er alleen maar voor dat mijn haar vet pluizig wordt, en dan ook nog de nadruk op vet. 10 keer niks dus.

Ik las en hoorde goede verhalen over de Shampoo Bar Honing en ik dacht meteen, dit moet ik proberen en zo zal ik de bijtjes minder bezeren. Geen plastic, milieubewust en ik kan mijn haren vele malen vaker wassen. Let’s try this.

For real, deze shampoo is anders dan de normale, hoog aangeschreven shampoos. Dit is meer dan een shampoo, een shampoo die zorgt voor glans en stevigheid.

Ik ben begonnen met het gebruiken van de Shampoo bar om het milieu en alles wat hierop leeft te redden, nu jij nog.

Shampoo Bar Honing

Krullend en/of droog haar

Geef een reactie

Sluiten