Biologische shampoo

Lees meer

Ontdek een biologische vorm van Shampoo met duurzame en natuurlijke ingrediënten. Onze Shampoo, Body en Conditioner Bars dragen bij aan een milieubewuste en biologische manier van haar en huidverzorging. Door het weglaten van de plastic fles en een siliconen vrije shampoo te gebruiken gaan we terug naar de basis. Wat heb je nodig voor deze manier van haar en huidverzorging? Juist: een Shampoo, Conditioner of Body Bar! Gebruik zo min mogelijk producten die ‘achterblijven’ en zacht(er) en vriendelijk(er) zijn voor het milieu.

Lees minder

Shampoo Bar Frisse Lentegeur

Limited Edition
9.1/10 uit 14 reviews
GRATIS
verzonden

Shampoo Bars proefpakket

Probeer plasticvrij douchen
9.1/10 uit 392 reviews

Shampoo Bar Honing

Krullend en/of droog haar
9.4/10 uit 326 reviews
  • Gratis verzending vanaf €25 (NL)
  • Vóór 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klanten geven ons een 9.3/10

Shampoo Bar Aloë Vera – Komkommer

Alle haartypes
9.4/10 uit 17 reviews

Shampoo Bar Kokos

Alle haartypes
9.4/10 uit 186 reviews

Shampoo Bar Lavendel

Zilvershampoo
9.3/10 uit 272 reviews

Shampoo Bar Citrus

Vet haar
9.4/10 uit 130 reviews

Shampoo Bar Mango Papaja

Krullend en/of droog haar
9.4/10 uit 116 reviews

Shampoo Bar Eucalyptus – Tea Tree

Gevoelige hoofdhuid
9.3/10 uit 125 reviews

Shampoo Bar Rozenblaadjes

Anti-roos
9.4/10 uit 103 reviews

Shampoo Bar Jasmijn – Kamille

Anti-roos
9.3/10 uit 145 reviews

Shampoo Bar Baby

Voor baby's en kinderen
9.4/10 uit 44 reviews

Shampoo in een biologisch afbreekbare verpakking

De verpakking en shampoo van Shampoo Bars is in tegenstelling tot reguliere shampoos, conditioner, douchegel en verzorgingsproducten volledig biologisch afbreekbaar. De verzorgingsproducten zijn bijna 100 % biologisch afbreekbaar. Zo zijn onze tandenborstels voor 96 % biologisch afbreekbaar en de uitlekbakjes, en wattenstaafjes volledig biologisch afbreekbaar. Natuurlijke shampoo en verzorgingsproducten zijn onmisbaar in een duurzame en zero waste badkamer. Op deze manier wordt het milieu ondersteund in haar natuurlijke proces en verdwijnt er minder plastic in de oceaan.

Biologische opvulling

Biologisch afbreekbare opvulchipjes. De groene ‘opvulchipjes’ in onze verzenddozen zijn samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen: lucht, water en plantaardig zetmeel. Het wordt binnen zeer korte tijd biologisch afgebroken en is onschadelijk voor het milieu. Deze opvulchips kunnen worden hergebruikt, weggegooid of gecomposteerd en zijn 100% oplosbaar in water. Onze shampoo, conditioner, body bars en verzorgingsproducten worden op zo’n natuurlijk en biologische manier geproduceerd en getransporteerd.

Biologisch afbreekbare bamboe producten

Onze Bamboe producten zijn voor bijna 100 % biologisch afbreekbaar. Zo zijn de tandenborstel voor 96 % biologisch afbreekbaar en zijn de zeepbakjes, reiskokers en verschillende opbergmogelijkheden 100 % biologisch afbreekbaar. De bamboe wordt zodanig geteeld dat dit niet schadelijk is voor het leefgebied van de panda.

Zero waste shampoo

Onze producten zijn niet 100 % natuurlijk maar wel natuurlijker dan reguliere shampoos. Denk alleen al aan het feit dat je onze Shampoo, Conditioner en Body Bars geheel op kan maken. Restjes zijn er niet en daardoor zijn de producten van Shampoo Bars duurzamer en natuurlijker dan reguliere verzorgingsproducten. Zero waste is hierbij het sleutelwoord en draagt bij aan zo min mogelijk verspilling.

De waardering van shampoobars.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 12641 reviews.