Black Friday | Een gratis bamboe tandenborstel

Het is vandaag weer Black Friday en vaak gaat dit het hele weekend door. Sommige bedrijven beginnen zelfs al een week van te voren met Black Friday acties. Veel van deze acties zijn erg aantrekkelijk maar het is belangrijk dat je alleen dingen koopt die je écht nodig hebt. Bedenk jezelf ook dat bij goedkope producten waar ook nog eens hoge kortingen overheen komen het milieu vaak de prijs betaalt.

Een duurzaam Black Friday weekend

Bij Shampoo Bars ontvang je daarom dit weekend geen hoge kortingen maar een gratis milieuvriendelijk product bij iedere bestelling. Sinds kort zijn wij ons tweede merk PAPER & BOO begonnen. Hier focussen wij op een volledig duurzame badkamer. Om jullie kennis te laten maken met de overige duurzame alternatieven ontvang je dit weekend bij elke bestelling een GRATIS bamboe tandenborstel! 🐼🎋🌿

Bamboe tandenborstel van PAPER & BOO

Deze bamboe tandenborstel is gemaakt van duurzaam bamboe. De verpakking van de tandenborstel is volledig biologisch afbreekbaar, 100% plasticvrij en dus onschadelijk voor het milieu. De tandenborstel is tot wel 96% biologisch afbreekbaar. Je bespaart zo dus heel wat plastic. 

Bamboe is een van de meest duurzame en veelzijdige materialen op onze planeet. Het is een van de snelst groeiende plantsoorten en heeft geen meststoffen nodig. De planten worden bijna volledig gebruikt, er is dus vrijwel geen afval. We gebruiken slechts 1% van de beschikbare hoeveelheid bamboe.

Om alles zo duurzaam mogelijk te recyclen moeten de borstelharen verwijderd worden van de bamboe houtgreep. Dit gaat het makkelijkst met een tang. Het bamboe handvat is volledig biologisch afbreekbaar en kan bij het groenafval.

Er is echter nog plaats voor verbetering, want de borstelharen zijn gemaakt van Nylon 6. De borstelharen kan je inleveren bij het plasticafval. De enige volledig biologisch afbreekbare optie is Zwijnenhaar. Omdat wij geen dierlijke producten willen gebruiken, is dit geen goed alternatief voor onze tandenborstels.

Deze actie loopt van vrijdag 29 november t/m zondag 1 december. Wil jij geen gratis bamboe tandenborstel ontvangen? Geef dit dan aan bij de notities tijdens het afrekenen.

Ga naar de shop

Geef een reactie

De waardering van shampoobars.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 12641 reviews.