Conditioner Bar Kokos

(9 klantbeoordelingen)

9.95 7.95

60 gram
✓ Vegan
✓ Crueltyfree
✓ Palmolievrij

Op voorraad

Conditioner Bar Kokos

9.95 7.95

Waarom Shampoo Bars?

Volledig plasticvrij douchen

Conditioner Bar Kokos
9.95 7.95
+
Shampoo Bar Kokos
7.95
Prijs voor beide:   15.90

De werking van Conditioner Bar Kokos

De Conditioner Kokos heeft een verfrissende en romige kokos geur. Je haar gaat weer glanzen en voelt zijdezacht aan. Geschikt voor ieder haartype.

Ingrediënten in deze Conditioner Bar

THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), STEARTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERYL STEARATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, STEARIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, AQUA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL

9 beoordelingen voor Conditioner Bar Kokos

 1. Geertje Swart (geverifieerde eigenaar)

  Mijn haar kamt gemakkelijk uit na het gebruik van de Conditioner Bar Kokos. Ruikt ook heerlijk!

 2. Myrte Jorna

  Mijn haar wordt er lekker zacht van en is makkelijk doorkambaar. Je hebt ook niet veel nodig. Ook geschikt voor lang haar.

 3. Natasja

  De bar verzorgt mijn haar goed en geeft een heerlijke kokos geur! Wel iets lastiger in gebruik dan de shampoo bars, vandaar de 4 sterren.

 4. Joyce (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb halflang en dik haar maar deze bar werkt voor mijn haar helemaal niet.. voegt niks toe helaas. Hopelijk werken de andere conditioner bars beter.

 5. Rena (geverifieerde eigenaar)

  Ruikt heerlijk en mijn lange haren zijn makkelijk door te kammen. Echt een super aanvulling op mijn nieuwe douche ritueel!

 6. Gaby v meer

  Maakt mijn haar zacht en daardoor is het makkelijk te kammen. Ruikt lekker naar kokos! Iets lastiger in gebruik dan de shampoo bars maar toen ik jullie mailde ontving ik al snel een mailtje terug met tips waardoor de conditioner bar makkelijk te gebruiken is!

 7. Rosa (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben heel blij met deze conditioner bar, maar dat duurde wel even. De eerste paar keren voelde mn haar zeker onder de douche nog ‘onkambaar’ aan. Maar ik ben inmiddels meer gewend, en heb het idee dat hij beter werkt na een paar keer wassen. Het voelt gewoon niet hetzelfde als een paar dikke klodders conditioner uit een fles. Wel heb ik nu zelfs al een keer gehad dat ik teveel conditioner van mn bar gebruikte waardoor mijn haar vettig werd! Sindsdien gebruik ik wat minder en dan is het echt perfect! Zou de bar zeker aanraden, maar geef jezelf een paar wasbeurten om te wennen aan hoe deze werkt.

 8. Tayra (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb dik en lang krullend haar. De bar is lastig in gebruik als je het niet gewend bent. Toch geef ik graag een stukje comfort op voor het plasticvrij en vegan concept. Na het douchen gebruik ik nog een leave-in conditioner en mijn haar is zeker zachter dan voorheen.

 9. Lizzy (geverifieerde eigenaar)

  Ruikt lekker maar ik moet erg wennen. Na één keer gebruiken vind ik het tijdens het wassen niet echt dat m’n haar zacht wordt. Ook ontwart het niet zoals ik van een conditioner gewend ben. Ik vreesde voor het moment dat ik, voor mijn gevoel, mijn bosje touw moest gaan doorkammen.
  Echter viel dit tot mijn verbazing reuze mee en voelt mijn haar na het drogen eigenlijk heel zacht!

Verdien 10 punten door dit product te beoordelen.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Droog haar
7.95