Conditioner Bar Lavendel

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

9.95

60 gram
✓ Vegan
✓ Crueltyfree
✓ Palmolievrij

Op voorraad

Conditioner Bar Lavendel

9.95

Volledig plasticvrij douchen

Conditioner Bar Lavendel
9.95
+
Body Bar Lavendel
6.95
+
Shampoo Bar Lavendel
6.95
Prijs voor alle drie:   23.85

Ingrediënten in deze Conditioner Bar

THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), STEARTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERYL STEARATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, STEARIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, AQUA, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA, CI 51319

2 beoordelingen voor Conditioner Bar Lavendel

  1. Nadine

    Ik wrijf de bar stevig over mijn haar. Vooral over de punten en laat het even intrekken. Mijn haar wordt niet zo slap als bij flessen conditioner (ik heb van dat haar dat ultiem glad en recht is) maar fijn bewerkbaar, houdt nog wat slag en is toch niet droog. Veel beter dan gehoopt

  2. Sam

    Eerst had ik mijn twijfels bij de conditionerbars maar nu ik de tip heb gekregen om ze te laten weken in een bakje met water zijn ze veel makkelijker in gebruik! Mijn haar wordt er zacht en makkelijk doorkambaar van.

Een beoordeling toevoegen