De nieuwe en verbeterde Bars van ShampooBars.nl

Je hebt het waarschijnlijk al wel gezien de laatste maanden. Op veel van onze Bars stond het label ‘verbeterd recept’. De heerlijke Bars van ShampooBars.nl waren altijd al ontzettend fijn, maar met jullie feedback hebben we ze nog fijner weten te maken! Dit is fantastisch nieuws voor iedereen die houdt van natuurlijke, duurzame en hoogwaardige verzorgingsproducten voor huid, haar en hond! In deze blog gaan we uitleggen wat er nu precies verbeterd is aan onze bars.

Wij hebben het recept van onze bars verbeterd

Onze bars zijn verbeterd, maar wat houdt dat nu precies in? Dat gaan we je uitleggen! We hebben ons best gedaan om te luisteren naar de feedback van onze trouwe gebruikers.

De Shampoo Bars zijn nu nóg steviger

Het grootste verbeterpunt is dan ook dat de Shampoo Bars niet meer uit elkaar brokkelen. Bij de vorige recepten was dit namelijk een probleem. En dat maakte het lastig om de laatste beetjes te kunnen gebruiken, waardoor er veel product verloren ging. Met ons verbeterde recept én onze nieuwe machines worden de bars nu nóg harder samengeperst. Hierdoor zijn ze steviger en zullen ze niet meer uit elkaar vallen.

Sneller en makkelijker schuim

Een ander groot voordeel is dat de nieuwe formule makkelijker en sneller product afgeven. Hierdoor hoef je minder product te gebruiken en kun je nog langer met je Shampoo Bar doen. Dat houdt in dat je nóg meer plastic kan besparen! Wat natuurlijk erg fijn is voor het milieu en je portemonee.

Nóg meer geur!

De geuren van de nieuwe en verbeterde bars zijn nog intenser dan voorheen.  Hierdoor ruiken de Shampoo Bars niet alleen lekkerder, maar blijft de geur ook langer hangen in je haar, op je huid en in je badkamer. Dit is een leuke extra bonus van de nieuwe Shampoo Bars! In ons assortiment hebben we een fijne afwisseling van Bars mét en zonder parfum. Benieuwd naar onze parfumvrije Bars?

Boordevol hoogwaardige ingrediënten

De verbeterde recepten bevatten hoogwaardige, natuurlijke en duurzame ingrediënten. Hierdoor zijn de Shampoo Bars nog verzorgender en voedender voor het haar en de hoofdhuid. Bovendien zijn deze ingrediënten beter voor het milieu dan de synthetische ingrediënten die vaak in conventionele shampoos worden gebruikt. Natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, sheaboter en Jojoba-olie helpen om het haar te hydrateren, te voeden en te verzachten. Ze zijn ook veel zachter voor de hoofdhuid, waardoor de kans op irritatie of uitdroging afneemt.

Plasticvrij douchen is nu nog lekkerder!

De nieuwe en verbeterde Shampoo Bars van ShampooBars.nl zijn een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke, duurzame en hoogwaardige verzorgingsproducten. Onze verbeterde bars gaan nu nog langer mee doordat ze harder samengeperst worden en ook de geur blijft langer hangen. Bovendien bevatten de Shampoo Bars hoogwaardige, natuurlijke en duurzame ingrediënten die helpen om het haar te hydrateren, te voeden en te verzachten. Als je op zoek bent naar gezondere haarverzorging en een product dat goed is voor zowel je haar als het milieu, dan zijn de nieuwe Shampoo Bars van ShampooBars.nl zeker het proberen waard!

Geef een reactie

De waardering van shampoobars.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 14420 reviews.
Sluiten