Baby & kids

Lees meer

Welke shampoo kan je het beste gebruiken voor jouw baby of kind? Er zijn zoveel soorten merken babyshampoo maar welke is het beste? Dat is helemaal afhankelijk van jouw voorkeuren. Wij produceren plasticvrije baby en kind shampoo die veilig is voor jouw baby en/of kind. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en zijn super zacht voor de huid. Uiteraard raden wij aan bij huidproblemen altijd te overleggen met een (huid)arts.

Lees minder

Toont alle 4 resultaten

2-in-1 Baby Bar

Voor haar én lichaam
9.4/10 uit 54 reviews

2-in-1 Kids Bar Watermeloen

Voor haar én lichaam
9.4/10 uit 14 reviews

Kleine Eco Warrior Kraamcadeau

Een plasticvrij kraamcadeau
9.5/10 uit 4 reviews Van 20.85 voor 18.95
  • Gratis verzending vanaf €35 (NL)
  • Vóór 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klanten geven ons een 9.3/10

3x 2-in-1 Kids Bar Watermeloen

Voor haar én lichaam
10.0/10 uit 3 reviews Van €29.85 voor €26.95

Bekijk alle categorieën

Beste shampoo voor baby en kind

Babyshampoo werkt anders en is anders samengesteld dan reguliere shampoo voor volwassenen. Onze shampoo Bar Kokos voor kinderen daarentegen wordt ook vaak gebruik door volwassenen en zo kan ook de Baby Shampoo Bar prima gebruikt worden bij een volwassen gevoelige huid. Ook de Shampoo Bar Papaja Kers is een geschikte Bar en net als de Shampoo Bar Kokos samengesteld met zachte en milde ingrediënten.

Baby Shampoo

De Baby Shampoo Bar is samengesteld met verzorgende ingrediënten en schuimmiddelen die niet schadelijk zijn voor de huid. De conditionerende werking van de shampoo zorgt voor makkelijk doorkambare haartjes. Is jouw kind al wat ouder en gebruik je bijvoorbeeld een haarproduct? Dan kan je overstappen op de Shampoo Bar Kokos of Papaja Kers. De typische baby geur van deze shampoo zorgt voor een heerlijk schoon en fris gevoel en tegelijkertijd voor een verzorgt gevoel. Het toegevoegde Aloë Vera extract heeft een verzorgend en herstellend effect. Het gestanste schildpadfiguurtje zorgt voor een extra beleving en dat is voor jouw kleine natuurlijk hartstikke leuk! Haren wassen wordt nog leuker en interessanter, zelfs zonder plastic fles. De babyshampoo is makkelijk te doseren doordat de Bar gemakkelijk op schuimt in je handen. De Bar kan ook over het haar van de baby worden gewreven, pas dan wel op dat je niet te hard masseert. De Baby Shampoo bevat geen microplastics en heeft een natuurlijke basis.

Prikt deze Shampoo in de ogen?

Nee. Bij normaal gebruik prikt deze shampoo niet in de ogen van het kind. Wel raden we aan om zo min mogelijk schuim in het gezicht van het kind te laten lopen. De Bar schuimt niet heel royaal dus dit is makkelijker te voorkomen dan een normale baby shampoo uit fles. Hierdoor is de shampoo ook gemakkelijk uit te spoelen.

Welke Shampoo voor jouw kind?

Voor de allerkleinsten is de Baby Shampoo Bar met typische babypoeder geur een geschikte Bar. Als het kind al wat ouder is dan is de Shampoo Bar Kokos een geschikte opvolger. Deze shampoo’s zijn zeer mild en geschikt voor alle haartypes.

Shampoo Bar Baby bij berg

Soms hebben baby’s last van berg. De oorzaak is vrijwel onbekend. Berg is een ophoping van talg wat vastkleeft aan elkaar en aan het haar van het kind. Berg is niet schadelijk en verdwijnt binnen een aantal maanden vaak vanzelf. Berg wordt niet veroorzaakt door een shampoo of bijvoorbeeld het dragen van een mutsje. Heeft jouw kind een droge hoofdhuid in plaats van berg dan kan je deze behandelen met een vette olie.

Gevoelige huid of eczeem

Door de zachte samenstelling en het makkelijk doseren van de Shampoo Bar is er maar een minimale hoeveelheid nodig. De verzorgende ingrediënten zijn niet schadelijk voor de huid. Mocht jouw kind last hebben van eczeem overleg dan altijd even met de huisarts.

Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

De producten van Shampoobars.nl worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Vanwege de lokale productie is er veel grip op het gehele proces van ontwikkeling tot daadwerkelijke product.

Inslikken shampoo

Heeft jouw kind een stukje van een Shampoo Bar binnengekregen? Raadpleeg altijd even de huisarts.

Tips als een kind een schuimmiddel heeft ingenomen

• Niets te drinken geven, want dit leidt tot schuimvorming en overgeven.

• De mond spoelen of bij een klein kind reinigen met een nat washandje.

• Iets vettigs te eten geven, om het schuim neer te slaan (bijv: boterham met boter of koek).

• Indien toch hoesten optreedt: direct een arts raadplegen.

De waardering van shampoobars.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 14396 reviews.
Sluiten