Bewaarblikje plasticvrij christmas

Happy sustainable December

Geen moeilijk gedoe of duurzaam geneuzel. Gewoon goed voor jou en het milieu!

’Happy sustainable Christmas’. Tuurlijk staat gezondheid voorop, oh alsjeblieft zeg! Als we even terugkijken gaan we in eerste instantie voor gezond en gelukkig. Maar deze periode is ook een tijd die niet altijd even milieuvriendelijk is. Mocht je ruimte, tijd en zin hebben om dit jaar meer tijd te besteden aan echt goede Sint en Kerstcadeaus dan ben je hier helemaal goed. Moeilijk gedoe of duurzaam geneuzel? Welnee! Kijk even mee en ga dit jaar voor een mega hip, actueel, goed gevoel, lekker bewust en niet geheel onbelangrijk PRACHTIG cadeau. Laat maar komen die december kriebels.

Wat is dan een echt goed cadeau volgens jullie?

Nou iets waar je over na hebt gedacht. Waar je wat moeite voor hebt gedaan en waar je achter staat. Niet te duur maar wel waar voor je geld. Een goed verhaal, een ambachtelijk product. Heb je al een idee?

verassingspakket kalender
Adventskalender Shampoo Bars

Shampoobars.nl Adventskalender
Ken je ze nog? Die leuke kalenders met prachtige winterwonderland plaatjes en achter ieder deurtje een chocolaatje? Dát was al feest! Laat staan hoe een Adventskalender bomvol duurzaamheid en de heerlijkste producten in de smaak valt.
De Shampoobars.nl Adventskalender zit vol met fijne handgemaakte producten zoals Shampoo Bars, Body Bars, Deodorant en mooie accessoires. We verklappen natuurlijk verder niets: one way to find out!

Verzorgende Shampoo Candy Cane kerst
Zoete appel kaneel Body Bar kerstgeur
Cederhout Shampoo Plasticvrij kerst
Kruidige Shampoo Bar kerst

Limited Edition Shampoo Bars

Kijk even mee: hoe gaaf zijn deze prachtige Shampoo Bars! Dat wordt feest onder de douche. De Bars zijn vegan, vrij van SLS/SLES en een weldaad voor je haar én je mood.
Kom helemaal in de kerstsfeer met deze prachtige geuren en kleuren. We weten zeker dat je een goede slag slaat als je deze in een schoen stopt of leuk onder de kerstboom drapeert.

De Limited Edition Shampoo Bars zijn verkrijgbaar in de geuren:
Nieuw Shampoo Bar Candy Cane (net echt! Met een vleugje pepermunt)
Shampoo Bar Appel Kaneel (favoriet van 2020)
Shampoo Bar Spice Bomb (kruidenbommetje!)
Shampoo Bar Cederhout (robuust en warm, ervaar de natuur)

Kruidige Body Bar alle huidtypes kerst
Zoete Body Bar alle huidtypes kerst
Candy Cane Body Bar kerst
Body Bar Cederhout kerst alle huidtypes

Limited Edition Body Bars

Naast de Limited Editon Shampoo Bars zijn er nu ook Limited Edition Body Bars! De Body Bars zijn vrij van SLS/SLES en verrijkt met sheabutter en kokosolie. Geschikt voor alle huidtypes en ontzettend leuk als schoen cadeau of onder de Kerstboom.

De Limited Editon Body Bars zijn verkrijgbaar in de geuren:
Appel Kaneel
Candy Cane
Cerderhout
Spice Bomb

Duurzaam inpakken

Oh er gaat wat plastic over de toonbank tijdens de decembermaand! En hoe prachtig de cadeaupakketten er altijd uitzien, het is maar voor heel even en vaak met onnodig veel verpakkingsmateriaal en heul veul plastic. Willen we niet! Maar zelf inpakken is ook niet voor iedereen weggelegd 😉
Dus! Geen gedoe met cadeaupapier en frutsels? Met de Shampoo Bar Kerst Sleeve maak je jouw Shampoobars.nl cadeau compleet! Welke Bar je ook in gedachte had voor jouw naaste, met de sleeve tover je twee Shampoo, Conditioner en/of Body Bars in één beweging om tot Kerstcadeau!

Geschikt voor alle Shampoo Bars (á 60 gram), Body Bars en Conditioner Bars.

Cadeautips

We doen nog een rondje cadeautips! 

Tip 1

De Reisblikjes veranderen per seizoen van kleur en zijn nu beschikbaar in feestelijk GOUD! Zo leuk in combinatie met een Shampoo of Body Bar (Een Conditioner Bar past er na een aantal keer wassen in dus houdt daar rekening mee) Wat zal jij shinen met je cadeau! 

Tip 2

Ga je voor een kleinigheidje?
Onze Medium Shampoo Bars zijn verkrijgbaar in verschillende de geuren. Kies bij de Shampoo Bar voor de optie 30 gram.  Leuk met een Shampoo Bars Zakje of Bamboe Zeepschaaltje.

Tip 3

Onze Body bars zijn makkelijk in gebruik en leuk om te geven! Mooi met een Gouden Reisblikje of in combinatie met dezelfde geur Shampoo én/of Conditioner Bar.

Bekijk onze Body Bars

Tip 4
Een superleuk en duurzaam cadeau: de Wasbare Wattenschijfjes met bijpassende Wattenschijfjes Houder van duurzaam bamboe.

Geef een reactie

Sluiten