Het leukste bedankje voor juffen en meesters!

Het eind van dit schooljaar is alweer bijna in zicht, en daar hoort natuurlijk een ‘bedankt juf!’ of ‘bedankt meester!’ cadeautje bij. Maar je wil natuurlijk niet iets geven wat nog 3 keer gegeven wordt. Of aankomen met een bedankje wat de juf ook zelf bij de action had kunnen kopen als ze het nodig had. Het geven van een goed afscheidscadeau voor een juf of meester is moeilijk, maar wij hebben het ideale cadeau voor de juf of meester welke gegarandeerd in de smaak valt, voor iedereen bruikbaar is én goed voor het milieu! Ben je nieuwsgierig? Lees dan verder!

Shampoo bars als uniek en nuttig bedankje voor juffen en meesters

Als je op zoek bent naar een bedankt cadeautje voor de juf of meester van je kind wil je wel voor iets unieks gaan. Tegenwoordig staan we er steeds meer bij stil dat dit soort cadeautjes ook nuttig en milieuvriendelijk kunnen zijn. Je wil tenslotte niet de 5e zijn die een snoeppot geeft die na verloop van tijd in de glasbak eindigt.

Wij hebben bij ShampooBars.nl een cadeaupakket voor de super juf en de super mees waar ze lang van zullen genieten! En het is nog goed voor het milieu ook.

Waarom een shampoobar cadeau geven aan de juf of meester?

Een shampoobar is een leuk en uniek cadeautje. Maar het is vooral ook nuttig en lekker, zelfs als de juffen en meesters dit cadeautje meerdere keren krijgen. Je kan ze namelijk gewoon bewaren en later gebruiken. Ze worden in ons eigen kikkerlandje gemaakt, dus dat bespaard ook op een hoop co2 uitstoot. Daarbij zitten onze shampoobars in een plasticvrije verpakking en bevatten deze geen water of toevoegingen als SLS, siliconen of parabenen welke slecht zijn voor het haar. En toch schuimen ze heerlijk en gaan ze maar liefst 80 wasbeurten mee! Daar kan geen fles shampoo tegenop. De shampoo bars zijn geschikt voor ieder haartype, vegan en proefdiervrij. Kortom, het ideale cadeau voor alle juffen en meesters.

Cadeaupakket Super Mees

Met dit cadeaupakket van €9,95 zet je jouw favoriete meester aan het eind van het schooljaar in het zonnetje. In het cadeaupakket voor de meester zit 1 blauwe shampoo bar met eucalyptus geur en een ‘bedankt meester’ kaart voor de super coole meester!

Cadeaupakket Super Juf

Het cadeaupakket voor de juf bevat een heerlijke roze shampoo bar met rozenblaadjes geur en een ‘bedankt juf’ kaart waarmee je de juf als bedankje voor het afgelopen schooljaar in het zonnetje kan zetten en kost €9,95.

Geef een reactie

De waardering van shampoobars.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 14265 reviews.
Sluiten