Hi lieve lezer,

Wat ben ik dankbaar dat je hier terecht bent gekomen! Fijn dat je je inzet voor minder plastic gebruik én een mooie, gezonde coupe. Een mooie coupe is waar dit idee begon, maar in ons enthousiasme hebben we er een hele lijn van gemaakt! Vind hier alles wat je nodig hebt voor onder de douche… Shampoo, conditioner & een body bar! Met liefde gemaakt en bedacht door ons, voor jou.

De kleur van de bar is lila, wat staat voor: wijsheid, spiritualiteit, kracht, genezing, bescherming, vrouwelijkheid en betrokkenheid. Iedere keer als jij de bar gebruikt, zet dan de intentie om die dag op een van deze waarden te focussen. Wat wil jij meer terugzien in jouw leven en de wereld? Als kers op de taart vind je een klein bloemetje op de bars, zodat jij florerend door het leven gaat!

Ik wens jou de allerfijnste momentjes onder de douche en laat mij weten wat je van onze lijn vindt. Uit het diepst van mijn hart & die van momma nature, dank je wel voor je support en geniet!!!

Ps. Wij doneren €2.47 aan het WWF Nederland per verkochte bar. Laten we de wereld plastic vrij maken met elkaar.

JESSIE JAZZ VUIJK

@JESSIEJAZZVUIJK

 

” Onder de douche ontstaan altijd mijn “aha” momentjes, inzichten en plannen. Het is een belangrijk moment op de dag, waar ik even tot mezelf kan komen. “

SHAMPOO BARS

Shampoo Bar Mango Papaja

Krullend en/of droog haar

Shampoo Bar Kokos

Alle haartypes

Shampoo Bar Eucalyptus – Tea Tree

Gevoelige hoofdhuid

CONDITIONER BARS

BODY BARS

Body Bar Kokos

voedend & verzorgend

Body Bar Jasmijn – Kamille

Zacht & fris

Body Scrub Bar Citrus

Met Citroenschil Scrub

 

      PER PRODUCT GAAT ER €2,47 NAAR HET WWF NEDERLAND

 

HOE GEBRUIK JE EEN BAR?

SCHUIMEN

VERDELEN

AFSPOELEN

JESSIE JAZZ x SHAMPOOBARS.NL

VEELGESTELDE VRAGEN

Zorg dat je handen nat zijn en wrijf de shampoo bar tussen je natte handen. Ga vervolgens met je handen door je haren. Je kan ook rechtstreeks met de shampoo bar over je natte haar wrijven. Verdeel de shampoo door je haar en spoel het daarna uit. 

Eén Shampoo Bar vervangt 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Samen kunnen we zorgen voor minder onnodig plastic gebruik. 

Bovenaan deze pagina kun je filteren op haartype. Zo vind je snel de Shampoo Bar die het meest geschikt is voor jouw haartype. Mocht je er niet uitkomen of liever persoonlijk advies krijgen, neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag bij het vinden van de geschikte Shampoo Bar!

Onze Shampoo, Conditioner en Body Bars worden handgemaakt in Nederland, Deventer. Lees hier meer.

Uit ervaring blijkt dat je haar en hoofdhuid hier vrij snel aan gewend zijn. Het kan maximaal twee tot drie weken duren voordat je haar en hoofdhuid volledig gewend zijn aan een nieuwe shampoo. Vooral als dit om een shampoo gaat die natuurlijker is dan de meeste reguliere shampoos.

De ingrediënten verschillen per product en vind je op iedere productpagina. De Bars uit de Jessie Jazz collectie zijn:

  • Vrij van SLS en SLES
  • Handgemaakt in Nederland
  • Dierproefvrij
  • Volledig plasticvrij
  • Vegan
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Vrij van parabenen en siliconen
NEDERLAND  
Standaard bezorging Heb je op een werkdag voor 15.00 besteld, dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag in huis. €3,95
Gratis bezorging Bestel je voor €20 of meer? Dan is de verzending gratis! Heb je op een werkdag voor 15.00 besteld, dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag in huis. Gratis

 

BELGIË  
Standaard bezorging Heb je op een werkdag voor 15.00 besteld, dan ontvang je je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. €6,95
Gratis bezorging Bestel je voor €50 of meer? Dan is de verzending gratis! Heb je op een werkdag voor 15.00 besteld, dan ontvang je je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Gratis

Jessie Jazz en ShampooBars.nl staan beiden achter de visie van het WWF Nederland en willen hier graag aan bijdragen. Jessie Jazz is ambassadrice van het WWF Nederland en ShampooBars.nl Business Partner. Daarom hebben wij (samen met WWF Nederland) besloten om van iedere verkochte Bar €2,47 te doneren aan het WWF Nederland.

WAT ZEGGEN ANDEREN?