Kerst & adventskalender

Lees meer

Een uniek, leuk en prachtig decembercadeau was nog nooit zo duurzaam en milieubewust. Waan je in de wereld van heerlijke decembergeuren en decemberkleuren en ga dit jaar voor een plasticvrij schoencadeau en duurzaam Kerstcadeau. Ook de Adventskalender mag niet ontbreken. Tel af naar een plasticvrije badkamer! Laat de kerstkriebels maar komen!

Lees minder

Enig resultaat

Cadeaubon

Cadeautip!
10.0050.00

Limited Edition Shampoo Bars

Ze zien er zo heerlijk uit dat ze bijna om op te eten zijn. Zijn ze niet! Wel zijn ze geschikt voor jouw haar. Shampoo Bars zijn een plastic alternatief op de bekende plastic flessen met shampoo. Wist je dat een fles shampoo vaak voor 80% uit water bestaat? Zonde en onnodig want water komt al uit de kraan! Dit jaar laat jij je omgeving kennis maken met een speciaal voor de feestmaanden ontwikkelde Limited Edition Shampoo Bars. Leuk als schoencadeau en prachtig onder de boom.

Werking De Limited Edition Shampoo Bars

De Limited Edition Shampoo Bars zijn geschikt voor normaal tot droog haar en daardoor ideaal voor alle haartypes. Je kan de wasbeurt nog aanvullen met een Conditioner Bar. Deze geven extra verzorging en zorgen voor zacht en pluisvrij haar. De Shampoo Bars zijn makkelijk in gebruik en schuimen heerlijk! Gegarandeerd een Kerst onder de douche en heerlijk schone lokken. Goed voor je haar en beter voor het milieu.

De Limited Edition Shampoo Bars zijn verkrijgbaar in de geuren:

Appel - Kaneel (ieder jaar weer een bestseller!)

Sinaasappel - kruidnagel (een heerlijke winterse combinatie)

Limited Edition Body Bars

Naast de Limited Edition Shampoo Bar zijn er nu ook Limited Edition Body Bars in gelijke geuren verkrijgbaar! Met zorg en aandacht geproduceerd speciaal voor deze fijne tijd van het jaar. Leuk als compleet cadeau i.c.m. een Shampoo Bar en accessoire zoals een prachtig blikje of Bamboe Zeepschaaltje. De Body bars zijn vrij van SLS/SLES, zacht voor je huid en rijk aan voedende ingrediënten zoals kokosolie en sheabutter.

Duurzame en plasticvrije Adventskalender

De kalenders met chocolaatje zoals de meeste van ons ze kennen hebben al veel upgrades gekend! Shampoobars.nl vond het een geweldig idee om samen met jou af te tellen naar Kerst én een plasticvrije badkamer. Geniet van onze ambachtelijke producten en prachtige accessoires in dé Shampoobars.nl Adventskalender. 24 dagen lang genieten!

Sluiten