Kom uit je winterdip, het is lente!

De bloemen schieten uit de grond, je hoort de vogels weer fluiten en het zonnetje laat zich weer iets vaker zien. Dit kan alleen maar betekenen dat de lente officieel is begonnen. Ben jij al begonnen met je tuin/balkon klaar te maken voor het warme seizoen? Heb jij de voorjaarsschoonmaak er al op zitten? Of moet jij nog even bijkomen van afgelopen seizoen? In deze blog geven wij wat tips over hoe je jezelf uit de winterdip kan halen en fris en fruitig die nieuwe seizoen aan kan gaan.

Een frisse start van het seizoen

Een schoon en opgeruimd huis kan wonderen doen voor je humeur. Alles uitzoeken, alles fris en alles opgeruimd. Maar zo’n voorjaarsschoonmaak, hoe pak je dat nou goed en grondig aan? Wij raden je aan om in de ruimte te beginnen waar je het meeste bent. Trek lades open en gooi bonnetjes weg waarvan de garantie al is verlopen. Bekijk je kruidenrekje eens in de keuken, zijn deze nog wel goed? En zorg dat alle meubels (waar mogelijk) van de vloer zijn als je de vloer een goede sopbeurt geeft. Raak je het overzicht kwijt? Maak dan een lijstje van dingen die je wil uitzoeken of schoonmaken.

Verwen je lichaam

Nu het huis aan kant is ben je zelf aan de beurt. Verwen je eigen lichaam na de ruige wintermaanden met frisse producten die ervoor zorgen dat jij helemaal klaar bent voor het warme seizoen. Hieronder bespreken we drie van onze favoriete lente geuren: Rozenblaadjes, Jasmijn en Lavendel.

Body Bar Rozenblaadjes

Het is lente! Dat betekent dat die droge huid van de wintermaanden eindelijk de deur uit kan. Verwen jezelf met deze heerlijke bar met de lichtzoete geur van rozenblaadjes. Laat het tussen je handen opschuimen en voel het zijdezachte resultaat over je lichaam. Gegarandeerd geen chemische troep! Deze body bars zijn ook verkrijgbaar in de geuren Jasmijn en Lavendel.

Onze heerlijke Rozenblaadjes Bars

Shampoo Bar Rozenblaadjes

Anti-roos

Body Bar Rozenblaadjes

Zacht & zoet

Shampoo Bar Jasmijn

Krijg jij vaak last van een droge hoofdhuid en heb je last van roos? Tijd voor een hydraterende en voedende shampoo bar! Onze shampoo bar jasmijn bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten en maakt het haar stevig, glanzend en verminderd roos. Uiteraard hebben wij deze shampoo bar ook in de geuren Jasmijn en rozenblaadjes. Lees meer over de werking van deze shampoo bars op onze website!

Onze heerlijke Jasmijn Bars

Shampoo Bar Jasmijn – Kamille

Anti-roos
Pre-order

Body Bar Jasmijn – Kamille

Zacht & fris

Conditioner Bar Lavendel

Verf jij je haren graag in de warmere maanden wat blonder? Dan is onze Conditioner Bar Lavendel echt iets voor jou! Deze zachte crème is erg voedend en zorgt ervoor dat jouw beschadigde haar goed herstelt na de kleuring. Deze conditioner maakt jouw haar zacht, glanzend en makkelijk doorkambaar. Daarnaast beschermen de oliën en boters jouw haar tegen uitdroging, zonlicht en Uv-straling. Is lavendel niet helemaal jouw ding? Wij verkopen deze conditioner ook met rozenblaadjes en jasmijn.

Onze heerlijke Lavendel Bars

Shampoo Bar Lavendel

Zilvershampoo

Body Bar Lavendel

Rustgevend & verzorgend

Geef je hoofd wat rust

De laatste tip die wij jou kunnen meegeven is om vooral even de tijd voor jezelf te nemen. Pak een boek of tijdschrift, ga achter het raam in het zonnetje zitten en denk even niet aan de boodschappen, werk of de rommel op de zolder. Zorg dat je jezelf goed oplaad naar een heerlijk seizoen vol tuin-barbecues, terrasjes en lange wandelingen.

Geef een reactie

Sluiten