Limited Edition: Frisse Lentegeur

Geniet van een heerlijke lentesfeer tijdens het douchen met onze Limited Edition Shampoo en Body Bar in frisse lentegeur. Wees er snel bij, want deze Limited Edition Bars zijn tijdelijk verkrijgbaar.

Shampoo Bar Frisse Lentegeur

Limited Edition

Body Bar Frisse Lentegeur

Limited Edition

Lekker schoon, heel gewoon!

Een Bar gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee en vervangt 3 plastic flessen. 

🌷

Handgemaakt in Nederland

🧴

Bye bye plastic flessen!

🌿

Natuurlijke ingrediënten

🐰

Dierproefvrij & vegan

Combineer & bespaar

Het perfecte duo

Ga voor de ultieme geur beleving met de Shampoo Bar & Body Bar Frisse Lentegeur in een voordelige bundel.

Bekijk bundel

Meer dan 200.000 tevreden gebruikers

Reviews van certified customers waar wij blij van worden.

HEERLIJKE GEUR !!! Weinig nodig om haar in te zepen en voelt heerlijk schoon.

Geraldine

1x gebruikt en verkocht! Mijn kritische puberdochter is zelfs verkocht. Zonder conditioner mooi zacht vallend haar. Haren lijken zelfs voller. Kan niet wachten om de rest van de startset te testen.

Thera

Fijne shampoo, schuimt goed. Moest aan de crème spoeling en het aanbrengen in het haar wel even wennen maar ook erg fijn.

Linda

Geen andere shampoo meer voor mijn haar. Wat me zo bevalt aan shampoobar is dat mijn haar zo goed in model blijft zitten. Bij andere producten moet ik aan de gang met andere producten, maar bij shampoobar honing geen bad hair days meer.

Rineke

Hele fijne shampoo! Werkt goed ontvettend en droogt je punten niet uit. Hij schuimt flink waardoor je weinig nodig hebt en er super lang mee doet. Voor mij geen ‘normale’ shampoo’s uit flessen meer!

Nadja

Het eerste merk shampoobars waar ik geen jeukende hoofdhuid van krijg! In het begin even wennen aan de hoeveelheid die je nodig hebt, maar heb lang haar en ga denk ik 4 maanden met 1 bar mijn haar kunnen wassen (om de 3 dagen wassen, wrijf de bar direct over mijn haar). Shampoo ruikt heerlijk fris en mijn haar gaat er heel mooi door glanzen. Blijft ook langer schoon aanvoelen dan met (chemische) shampoo uit een fles.

Carmen

In totaal meer dan 12.225 reviews met een gemiddelde van 9,3 sterren.

Shampoo Bar Frisse Lentegeur

Limited Edition

Body Bar Frisse Lentegeur

Limited Edition