Shampoo Bar Olijf

(12 klantbeoordelingen)

7.95

✓ Vegan
✓ Crueltyfree
✓ 60 gram
✓ 80 wasbeurten
✓ Voor droog, pluizig en/of beschadigd haar
✓ Geschikt voor krullend haar

Op voorraad

Shampoo Bar Olijf

7.95

Waarom Shampoo Bars?

De werking van Shampoo Bar Olijf

De Shampoo Bar Olijf verzorgt je haar en vult het aan met vocht en voedingsstoffen. Door de olijfolie en het olijf extract werkt de bar extra voedend. Hierdoor is de bar geschikt voor droog, pluizig en/of beschadigd haar. Omdat de olijf bar extra voedend is verzorgt het krullend haar erg goed.

Ingrediënten in deze Shampoo Bar

Sodium lauryl sulfate, sodium palmate, sodium palm kernelate, sea salt, glycerin, aqua, butyrospermum parkii(shea butter), olea europaea (olive)fruit extract, olea europaea (olive)fruit oil, eugenia caryophyllus(clove) flower oil, irakusa ekisu.

12 beoordelingen voor Shampoo Bar Olijf

 1. Rosalie

  Deze shampoobar overtrof mijn verwachtingen. Hij schuimt goed, ruikt lekker (fris, niet overheersend) en na de eerste keer wassen was ik al fan. Mijn haar was meteen zachter en de volgende dag kreeg ik complimenten over de glans in mijn haar. Heerlijk vooruitzicht dat ik geen shampooflessen meer ga kopen! Snelle service, vegan! (behalve de honing en varkensgrasbar) de verpakking is 100% recyclebaar (die groene dingen wat op piepschuim lijkt kunnen bij het groenteafval of je lost het op in water) Wat wil je nog meer. Meer shampoobars, dat zeker!

 2. Chimène

  Ik kwam het toevallig tegen op Instagram en dacht ik probeer het eens. Ik heb het nu een paar keer geprobeerd en het werkt echt super! Geen plastic wat natuurlijk super goed is voor het milieu! Veel keus in verschillende geuren en de bestelling was er super snel. Ook schuimt de bar super Fijn en heb ik geen conditioneer meer nodig. Ik raad het iedereen aan!

 3. agnes.kalivoda (geverifieerde eigenaar)

  I’m really found of this shampoo bar, already ordered the 2nd bar this weekend. My hair is so soft that I often skip conditioner. It also supports wavy hair beautifully. Love this product and now the kids started to use it as well. No more bottled shampoo in our home!

 4. Linda

  Ik ben helemaal om. Toevallig gezien op insta, en met overleg zijn we het gaan proberen. Mijn haar is supermacht en ik heb geen conditioner meer nodig. Aanrader!!

 5. Joyce (geverifieerde eigenaar)

  Fan van deze bar! Gewoon voor een keer uitgeprobeerd maar helemaal om, voor mij geen plastic flessen meer. Schuimt goed, droogt mn haar niet uit (zoals wel het geval is met andere shampoos). Nu nog een goede conditioner bar vinden en ik ben gelukkig :).

 6. Annelien (geverifieerde eigenaar)

  De shampoo bar schuimt heel erg goed en houdt mijn pluizig haar zeer goed in bedwang. Mijn haar is echter zéér moeilijk doorkambaar na gebruik van deze shampoo bar, zelfs nadat ik ook conditioner gebruik. Jammer, maar niet voor herhaling vatbaar voor mij.

 7. Isabel (geverifieerde eigenaar)

  Super merkte na 1 x gebruik al het verschil. Haar glanst en is zacht. Terwijl het voorheen altijd stug was. Echt een aanrader. Voor mij niks anders meer

 8. Britt Jurgens (geverifieerde eigenaar)

  Deze shampoo is heerlijk. Geen conditioner meer nodig en mijn haar pluist minder. Aanrader

 9. Sarah

  Ruikt lekker (niet overheersend), schuimt goed en mijn haar is makkelijk doorkambaar en zacht!

 10. Rosa (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben mega blij met deze shampoobar. De geur is fris (niet echt olijf, meer een beetje een ouderwetse maar frisse geur) en hij schuimt echt enorm. Ik wil zeker mijn haren met niks anders meer wassen 🙂

 11. Jeanette (geverifieerde eigenaar)

  Echt een aanrader. Superzacht haar en een fijne geur die niet overheerst. Werkt fijn. Bovendien gaat deze shampoobar erg lang mee. Ik bestel er weer één.

 12. Renske Vriesema (geverifieerde eigenaar)

  Fijn product! Schuimt heel goed en wast schoon. Direct na het wassen voelt het natte haar wat stug, maar na het drogen is het echt heel zacht.

Verdien 10 punten door dit product te beoordelen.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Zilvershampoo
7.95
Alle haartypes
7.95
Droog haar
7.95
Gevoelige hoofdhuid
7.95