Shampoo Bars verkrijgbaar bij Loods 5

We werken al een hele tijd samen met winkelketen Loods 5 en sinds kort zijn wij verkrijgbaar bij alle filialen! Ook bij Loods 5 speelt duurzaamheid een belangrijke rol, ze willen 2025 volledig circulair zijn. Lees snel verder over onze samenwerking met Loods 5!

Wat is Loods 5?

Loods 5 is een keten van Nederlandse winkels voor meubels en woningdecoratie die een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder meubels, verlichting, textiel, huisaccessoires en tuinartikelen. De eerste Loods 5-winkel werd geopend in Zaandam, Nederland in 1999, en sindsdien is de keten uitgebreid naar verschillende andere locaties in het land.

Loods 5 staat bekend om zijn eigentijdse en stijlvolle meubelontwerpen, vaak met Scandinavische en industriële invloeden. De winkels bieden ook een verscheidenheid aan unieke en eclectische woondecoratie-artikelen, van vintage en retro stukken tot moderne en minimalistische ontwerpen.

Loods 5 en duurzaamheid

Loods 5 is vindt duurzaamheid erg belangrijk en heeft verschillende initiatieven genomen om hun impact op het milieu te verminderen. Een van de belangrijkste duurzaamheidsdoelen van Loods 5 is om tegen 2025 volledig circulair te zijn. Dit betekent dat ze zich richten op het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van producten, zodat ze hergebruikt of gerecycled kunnen worden.

Loods 5 biedt ook een assortiment duurzame producten aan, waaronder producten van gerecycled materiaal en producten die zijn geproduceerd met respect voor mens en milieu. Daarnaast hebben ze het gebruik van duurzame materialen zoals FSC-gecertificeerd hout en gerecyclede kunststoffen in hun producten geïntegreerd. Verder heeft Loods 5 ook maatregelen genomen om hun ecologische voetafdruk te verminderen, zoals het installeren van LED-verlichting in hun winkels, het gebruik van groene stroom, en het aanbieden van fietsen voor medewerkers. En sinds kort zijn hier natuurlijk ook onze duurzame en plasticvrije verzorgingsproducten te verkrijgen!

Kortom, Loods 5 neemt verschillende stappen om hun impact op het milieu te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

ShampooBars.nl in alle filialen van Loods 5

Onze (h)eerlijke producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle filialen van Loods 5 en zorgen voor heel wat extra geur en kleur in de winkels.

Je vindt ons hier:
📍 Loods 5 Amersfoort
📍 Loods 5 Duiven
📍 Loods 5 Sliedrecht
📍 Loods 5 Zaandam
📍 Loods 5 Maastricht

 

Geef een reactie

Sluiten