Alle 5 resultaten

Shampoo tegen vet haar

Heb je last van vet haar? Dan wil je het vast elke dag wassen met een shampoo voor vet haar. Want gebruik je geen vet haar shampoo, dan worden je haren snel zwaar en plakkerig. Gelukkig kan je je haardos met een shampoo voor vet haar weer energie geven. In ons assortiment is er voldoende aanbod aan shampoos tegen vet haar. Kies een shampoo bar met Munt, Lavendel of Citroen. Deze ingrediënten zorgen voor een goede shampoo voor vet haar.


Wat is vet haar en waar let je op bij een shampoo voor vet haar?

Op je hoofd maken talloze talgklieren een vettig laagje. Dat zorgt voor de bescherming van je haar. Werken ze niet hard genoeg, dan krijg je last van droog haar of een gevoelige hoofdhuid

Hoe werkt shampoo tegen vet haar?

Wil je jouw haardos weer laten schitteren met een shampoo voor vet haar? Ga dan voor een natuurlijke shampoo tegen vet haar. Chemische toevoegingen in de reguliere shampoo tegen vet haar kan de hoofdhuid irriteren. Door de irritatie neemt de talgproductie toe. Een milde en natuurlijke shampoo voor vet haar veroorzaakt geen overreactie. Bovendien zijn de toegevoegde ingrediënten in de vet haar shampoo juist geschikt bij overmatige talgproductie. Zo is de shampoo bar citroen een goede vet haar shampoo. Citroen laat de overtollige olie op de hoofdhuid verdwijnen. Ga je liever voor een shampoo met zeewier? Die zorgt naast het reinigen van het haar ook voor meer volume. Kies jouw ideale shampoo tegen vet haar.

Vet haar shampoo zonder siliconen

Heb je vet haar? Koop dan een shampoo zonder siliconen. Wanneer deze wel in de shampoo tegen vet haar zit, dan geeft het een beschermend laagje over de haren. Daardoor wordt het haar bij een shampoo tegen vet haar juist zwaarder en verliest het zijn veerkracht. In een shampoo voor vet haar is er geen voordeel bij siliconen. Onze shampoo bars zijn vrij van siliconen. Je kan ze daarom uitstekend gebruiken als vet haar shampoo. Wist je trouwens dat je bij de shampoobars geen conditioner nodig hebt? Dankzij de voedende oliën heeft je haar geen belang meer bij een conditioner. Ontdek snel de shampoo tegen vet haar en blaas je haardos nieuw leven in!

De waardering van shampoobars.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 512 reviews.

×