Toont alle 9 resultaten

Shampoo tegen vet haar

Heb je last van vet haar? Dan wil je het vast elke dag wassen met een shampoo voor vet haar. Want gebruik je geen vet haar shampoo, dan worden je haren snel zwaar en plakkerig. Gelukkig kan je je haardos met een shampoo voor vet haar weer energie geven. In ons assortiment is er voldoende aanbod aan shampoos tegen vet haar. Kies een shampoo bar met Sinaasappel, Meloen of Citroen. Deze ingrediënten zorgen voor een goede shampoo voor vet haar.

Normaal tot vet haar
Vanaf 5.95
Normaal tot vet haar
Vanaf 5.95
Vet haar
Vanaf 5.95
Vet haar
Vanaf 5.95
Om mee te nemen
3.95
Uitlekken en drogen
14.95
Uitlekken en drogen
9.95
Hang op en laat drogen
3.95
Voor maar liefst 3 bars
16.95

Wat is vet haar en waar let je op bij een shampoo voor vet haar?

Op je hoofd maken talloze talgklieren een vettig laagje. Dat zorgt voor de bescherming van je haar. Werken ze niet hard genoeg, dan krijg je last van droog haar of een gevoelige hoofdhuid. Bij een te hoge talgproductie ontstaat er juist vet haar. Dit bestrijdt je met een vet haar shampoo. Wil je jouw haar wassen met een shampoo tegen vet haar? Doe dat dan voorzichtig. Een hardhandige hoofdmassage stimuleert namelijk de talgklieren, zelfs met een shampoo voor vet haar. Ga dus mild met je hoofdhuid om tijdens de wasbeurt met een vet haar shampoo. Naast het kiezen van de beste shampoo tegen vet haar, speelt ook het weer een belangrijke rol. Hoe warmer het is, hoe eerder je door transpiratie een shampoo voor vet haar nodig hebt. Zorg ervoor dat je in de zomer een vet haar shampoo in de badkamer hebt. Ook bij fanatieke sporters ontstaat gauw vet haar. Dus voor de sportievelingen onder ons is er veel baat bij een shampoo voor vet haar.

Hoe werkt shampoo tegen vet haar?

Wil je jouw haardos weer laten schitteren met een shampoo voor vet haar? Ga dan voor een natuurlijke shampoo tegen vet haar. Chemische toevoegingen in de reguliere shampoo tegen vet haar kan de hoofdhuid irriteren. Door de irritatie neemt de talgproductie toe. Een milde en natuurlijke shampoo voor vet haar veroorzaakt geen overreactie. Bovendien zijn de toegevoegde ingrediënten in de vet haar shampoo juist geschikt bij overmatige talgproductie. Zo is de shampoo bar citroen een goede vet haar shampoo. Citroen laat de overtollige olie op de hoofdhuid verdwijnen. Ga je liever voor een shampoo met zeewier? Die zorgt naast het reinigen van het haar ook voor meer volume. Kies jouw ideale shampoo tegen vet haar.

Vet haar shampoo zonder siliconen

Heb je vet haar? Koop dan een shampoo zonder siliconen. Wanneer deze wel in de shampoo tegen vet haar zit, dan geeft het een beschermend laagje over de haren. Daardoor wordt het haar bij een shampoo tegen vet haar juist zwaarder en verliest het zijn veerkracht. In een shampoo voor vet haar is er geen voordeel bij siliconen. Onze shampoo bars zijn vrij van siliconen. Je kan ze daarom uitstekend gebruiken als vet haar shampoo. Wist je trouwens dat je bij de shampoobars geen conditioner nodig hebt? Dankzij de voedende oliën heeft je haar geen belang meer bij een conditioner. Ontdek snel de shampoo tegen vet haar en blaas je haardos nieuw leven in!

Veelgestelde vragen

[/accordion-item]
Hoe werkt een Shampoo Bar tegen vet haar?
Een Shampoo Bar tegen vet haar bevat extracten die de hoofdhuidvetten weer in balans brengen en het minder snel vet doen aanvoelen.
Hoe lang gaat een Shampoo Bar tegen vet haar mee?
De Shampoo Bar Citroen is geschikt voor vet haar en gaat zo’n 80 wasbeurten mee, dit staat gelijk aan ongeveer 3 flessen shampoo.
Hoe gebruik je een Shampoo Bar?
Zorg dat je handen nat zijn en wrijf de Shampoo Bar tussen je natte handen. Ga vervolgens met je handen door je haren. Je kan ook rechtstreeks met de Shampoo Bar over je natte haar wrijven. Verdeel het schuim door je haar en spoel het daarna uit met water.
Hoe bewaar je een Shampoo Bar?
Met het bamboe zeepschaaltje kun je optimaal gebruik maken van je Shampoo Bar. Hij heeft drie openingen, zodat de bar kan uitlekken. Hierdoor droogt je Shampoo Bar sneller en gaan deze langer mee. Mee op reis of bewaren? Dan is een opbergblikje ideaal! Laat je Bar altijd even goed drogen voordat je hem opbergt in het blikje, zo kan je optimaal gebruik blijven maken van je Shampoo Bar.
9
De waardering van shampoobars.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 6911 reviews.
Wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website betekent dit dat je hiermee instemt.