ShampooBars.nl: De beste webshop in Hair & Beauty 2023

Dit jaar hebben wij, ShampooBars.nl, voor het eerst meegedaan aan de Shopping Awards en mét succes! We hebben namelijk de eerste prijs gewonnen. Dit betekent dat wij onszelf een jaar lang dé beste webshop in de categorie Hair & Beauty mogen noemen!

Wat zijn de Shopping Awards?

De Shopping Awards, voorheen bekend als de Thuiswinkel Awards, is een jaarlijkse ceremonie in Nederland die de beste online winkels beloont in verschillende categorieën. Stichting Shopping Awards, een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor de verbetering en bevordering van de kwaliteit van online winkels, organiseert deze prijsuitreiking.

De categorieën waarin de prijzen worden uitgereikt zijn onder andere mode, schoenen, wonen, persoonlijke verzorging, elektronica, en vele andere. De winnaars worden bepaald aan de hand van consumentenbeoordelingen en een grondige beoordeling van de websites van de genomineerde winkels.

De Shopping Awards worden beschouwd als een prestigieuze erkenning voor online winkels in Nederland en zijn een belangrijk middel voor consumenten om de kwaliteit en betrouwbaarheid van online winkels te beoordelen voordat ze besluiten om daar te winkelen.

Onze deelname aan de Shopping Awards 

Het afgelopen jaar hebben we met heel team Shampoo Bars keihard gewerkt om onze plasticvrije producten en missie bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen door o.a. de uitstraling van onze producten, verpakkingen en website nog eens goed onder de loep te nemen. Daarom zijn wij extra trots dat wij de gouden Shopping Awards hebben gewonnen en onszelf de beste webshop in de categorie Hair & Beauty mogen noemen! 

Naar aanleiding van de gewonnen award hebben wij al een aantal interviews mogen geven. Bijvoorbeeld aan Thuiswinkel.org, waarin mede-oprichter Lyan Garritsen vertelt over wat de winst ons heeft gebracht en de toekomstplannen van ShampooBars.nl deelt.

Helaas konden wij niet bij de uitreiking zijn maar een aantal dagen later is de award alsnog uitgereikt aan Lyan en Mark (de oprichters van ShampooBars.nl).

*Links: Jerry die namens Shopping Awards de prijs heeft uitgereikt. Rechts: Lyan en Mark, oprichters van ShampooBars.nl.

Bedankt voor jullie stemmen!

Door een combinatie van jullie stemmen én die van de vakjury mogen wij de gouden prijs in ontvangst nemen. Dat moet natuurlijk gevierd worden! En omdat we dit écht samen hebben bereikt willen we jullie graag iets teruggeven: je ontvangt daarom de hele maand april 10% korting op je bestelling met de code GOUD10. We zijn je super dankbaar voor jouw stem!

*Let op: deze actie is geldig t/m 31-04-2023.

Geef een reactie

Sluiten