Vegan shampoo

Zilvershampoo
8.95
Anti roos
8.95
Voor alle haartypes
8.95
Normaal tot droog haar
8.95
Back soon
Vet haar
8.95
Vet haar
8.95
Voor alle haartypes
8.95
Gevoelige hoofdhuid
8.95
Anti-roos
8.95
Normaal tot droog haar
8.95
Voor baby's en kinderen
8.95
Normaal tot vet haar
8.95
Normaal tot vet haar
8.95
Voedend en hydraterend
16.95

Beste vegan shampoo

Vegan shampoo wordt steeds populairder in Nederland. Helaas is het product is onder het merendeel van de bevolking nog vrij onbekend. Desondanks zijn we verheugd met de groeiende vraag naar vegan shampoo.

Het is mooi om te zien dat vegan producten steeds meer aanslaan onder de Nederlandse bevolking. Om men op weg te helpen met deze nieuwe producten helpen we graag een handje. In dit artikel gaan we jullie helpen bij het maken van een keuze voor een vegan shampoo die bij jou past.

Wat is het verschil tussen natuurlijke en vegan shampoo?

We krijgen vaak berichtjes van bezoekers die zich afvragen wat het verschil is tussen vegan shampoo en natuurlijke shampoo. Een hele goeie vraag!

Vegan shampoo is vrij van dierlijke ingrediënten. Bovendien zijn zowel de ingrediënten als het eindproduct nooit op dieren getest. Natuurlijke shampoo daarentegen is een shampoo waarvan de meerderheid van de ingrediënten, na het productieproces, zijn oorspronkelijke structuur heeft behouden.

Andere verschillen tussen beiden zijn:

  • Vegan shampoo kan SLS bevatten, een natuurlijke shampoo niet;
  • Vegan shampoo kan parabenen bevatten, een natuurlijke shampoo niet;
  • Vegan shampoo kan siliconen bevatten, een natuurlijke shampoos niet;
  • Vegan shampoo kan geen dierlijke ingrediënten bevatten; een natuurlijke shampoo wel;

Gekleurd en krullend haar

Bij Shampoo Bars hebben we vegan shampoo voor elke type haar. Bij shampoo voor krullend haar is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat er zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om te voorkomen dat het haar droog of pluizig wordt. Kijk daarom goed of er in jouw vegan shampoo sulfaten, parabenen of alcohol zit.

Voor gekleurd haar is het daarentegen heel belangrijk dat de kleur zo optimaal en zo lang mogelijk behouden blijft. Om dit te realiseren hebben we vegan shampoos ontwikkeld met een extra kleur beschermende factor en intensieve verzorging.

Vegan shampoo bar kopen

In deze categorie hebben we onze vegan shampoo bars verzameld, zodat u een geschikte keuze kunt maken. Boven de producttitel staat aangegeven of het extra goed is voor een bepaald type haar of hoofdhuid. Heb je nog vragen over onze vegan shampoo bars? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Deze staat ten alle tijden voor jou klaar.

14
De waardering van shampoobars.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 10899 reviews.