Bath Bombs

Lees meer

Neem jij regelmatig de tijd om te ontspannen? Goed bezig! Uit onderzoek blijkt dat lang niet alle Nederlanders dit doen namelijk. Toch is het belangrijk om af en toe tot jezelf te komen. Een wandeling maken, een goed boek lezen of een lekker warm bad nemen zijn verschillende manieren om even te ontspannen. Natuurlijk zijn deze activiteiten ook te combineren. Lees eens een boek in bad na een wandeling en wedden dat jij ’s avonds heerlijk slaapt! Een bath bomb kan zeker niet ontbreken als je in bad stapt. Deze geurige en kleurige bruisende bollen maken jouw ontspanningsmomentje helemaal compleet. Zo kun je er de volgende dag weer vol goede moed tegenaan.

Lees minder
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bath Bombs in alle geuren en kleuren

In ons assortiment vind je bath bombs in allerlei verschillende geuren en kleuren. Houd jij van frisse en tropische geuren? Dan zijn de mango bath bomb en kokos bath bomb echt iets voor jou! Met deze geuren waan je, je even op een onbewoond eiland. Houd jij meer van de Nederlandse stranden? Dan adviseren wij de zeezout bath bomb. Deze geeft je het gevoel alsof je net terugkomt van een mooie strandwandeling. Tot slot is er de lavendel bath bomb. Deze laat jou ultiem ontspannen. Lavendel staat namelijk bekend om haar ontspannende werking en stress relief.

Het ideale bad

Er zijn verschillende onderzoeken geweest om antwoord te geven op de vraag; hoe ziet de perfecte badder sessie eruit? De ideale temperatuur van het water ligt ergens tussen de 33 en 39 graden. Maak het bad zeker niet warmer. Een te warm bad kan ervoor zorgen dat jouw huid uitdroogt. Dat wil je natuurlijk niet! Vergeet ook vooral niet om extraatjes aan jouw relaxmoment toe te voegen. Kaarsjes, muziek en maskertjes zijn perfecte toevoegingen aan dit momentje voor jezelf. Natuurlijk mag ook jouw favoriete bath bomb niet ontbreken! Tip; geef ook eens een bath bomb cadeau! Zo gun je iemand anders ook een verwenmomentje.

Bath Bombs puur natuur

Dat Shampoo Bars de strijd tegen plastic aangaat heb je misschien al gezien. Daarnaast doen wij er alles aan om onze producten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Al onze bruisballen zijn naast plasticvrij dan ook 100% dierproefvrij, palmolievrij en vegan. Ook over onze verpakkingen is goed nagedacht. Al het karton en papier dat wij gebruiken is gerecycled en het opvulmateriaal is 100% natuurlijk en oplosbaar in water. Zo maak je niet alleen jezelf, maar ook jouw omgeving blij!
Sluiten