Conditioner Bars

Ken je het gevoel? Je hebt zin in een mooie dag vol activiteiten, maar je haren werken niet mee. Je kapsel kan futloos zijn, te droog aanvoelen of tijdens het borstelen alle kanten op springen. Zo wil je de deur niet uit. Gelukkig brengt een goede conditioner al snel uitkomst. Met een conditioner voed je je haren. Je geeft het zijn natuurlijke veerkracht en glans terug. Welk kapsel je ook wilt, een conditioner zorgt ervoor dat je haren weer meewerken. In het assortiment van Shampoobars vind je een aantal conditioner bars die een weldaad voor je haren zijn.

Zacht en pluisvrij haar
9.95
Zacht en pluisvrij haar
9.95
Zacht en pluisvrij haar
9.95
Zacht en pluisvrij haar
9.95
Zacht en pluisvrij haar
9.95
Zacht en pluisvrij haar
9.95
Zacht en pluisvrij haar
9.95
Voedend en hydraterend
16.95
Om mee te nemen
3.95
Hang op en laat drogen
3.95
Uitlekken en drogen
9.95
Uitlekken en drogen
14.95

Een conditioner bar met natuurlijke bestanddelen

Onze conditioner bars bevatten uitsluitend natuurlijke bestanddelen en geen onnodige chemische toevoegingen. Bovendien gaan ze veel langer mee dan standaard conditioners uit een tube of fles. Is je haar van nature dun, gebruik een conditioner bar dan vooral in je haarpunten. Een conditioner kan je haren namelijk iets zwaarder maken. Als je dun haar over de hele lengte met een conditioner behandelt, kan het te plat gaan hangen. Is je haar daarentegen van nature dik, dan mag je een royale dosis gebruiken. Voor krullend haar kun je ook beter de haaraanzet niet te veel behandelen. Zo krijgt je kapsel meer volume. Onze conditioner bars hydrateren je haren en voorzien het van een beschermende laag, waardoor je ook in de volle zon geen last hebt van een uitgedroogd kapsel.

Combineer je conditioner bar met andere verzorgingsproducten

Naast conditioner bars levert Shampoobars ook andere producten. Kijk bijvoorbeeld bij onze shampoobars, waarbij je veel keuze hebt in shampoo's voor dun, dik, droog of vet haar. Voor je eigen gebruiksgemak leveren we ook een aantal handige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een shampoo bar zakje, waarmee je shampoo gelijkmatig aanbrengt. Of een zeepschaaltje voor je conditioner bar, waardoor zowel je wasbak als de conditioner bar schoon blijft. Mag je huid ook een aangename behandeling krijgen? Dan zal je genieten van onze body bars.

De kwaliteit van Shampoobars

Met een conditioner bar van Shampoobars komen je haren weer tot leven en laat je iedereen genieten van een natuurlijke glans en veerkracht. Combineer je conditioner bar met shampoo bars en body bars voor een totale lichaamsverzorging. Onze duurzame producten bevatten geen onnodige toevoegingen en zijn milieuvriendelijk geproduceerd én verpakt. Bestel je conditioner bar online vóór 15.00 uur en je krijgt de volgende dag je pakket geleverd.

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik je een Conditioner Bar?
Houdt even onder de warme kraan en strijk de bar over je haar(punten), even laten intrekken en goed uitspoelen. Resultaat: heerlijk zachte, makkelijk doorkambare en frisse haren! Ontwikkeld voor alle haartypes.
Hoe lang gaat een Conditioner Bar mee?
De Conditioner Bar geeft genoeg crème af zodat deze wel 80 wasbeurten mee gaat!
Heb je conditioner nodig naast een Shampoo Bar?
Niet altijd! Een Shampoo Bar is zacht voor je haar maar soms vraagt je haar toch om extra voeding/verzorging. Dan is een Conditioner Bar heel geschikt voor extra voeding en maakt het makkelijk doorkam baar.
Hoe bewaar je een Conditioner Bar?
Leg je Conditioner Bar na gebruik op een Bamboe zeepschaaltje of ander uitlekschaaltje. Doordat je Conditioner Bar goed droogt gaat de Bar langer mee.
Wat zijn de voordelen van een Conditioner Bar?
- Geen plastic fles!
- Gaat langer mee
- Zacht en makkelijk doorkam baar haar
- Duurzaam en milieubewust
18
De waardering van shampoobars.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 9520 reviews.