Shampoo Bars proefpakket

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

10.95

✓ Proefpakket
✓ Wordt gratis verzonden
✓ Drie mini Shampoo Bars
✓ Totaal 60 wasbeurten
✓ Cruelty free

Tijdelijk uitverkocht

Shampoo Bars proefpakket

Het Shampoo Bars proefpakket bestaat uit drie mini Shampoo Bars. Dit is de ideale manier om kennis te maken met onze producten en te kijken welke Shampoo Bar fijn is voor jouw haar. Ook is het leuk om dit proefpakket cadeau te geven zodat iemand anders bekend raakt met plasticvrij douchen.

De mini Shampoo Bars zijn 20 gram per stuk en gaan gemiddeld zo’n 20 wasbeurten mee. Iedere bar heeft een unieke werking die je hieronder terug kan vinden. Het proefpakket wordt gratis verzonden. Let op, dit is als je alleen het proefpakket bestelt.

Inhoud van het pakket:

1x Mini Shampoo Bar Lavendel (Geschikt voor normaal tot vet haar, anti-roos en geschikt als alternatief voor zilvershampoo)

1x Mini Shampoo Bar Honing (Geschikt voor droog, pluizig, beschadigd en/of krullend haar. Geeft extra volume)

1x Mini Shampoo Bar Jasmijn (Geschikt voor normaal tot droog haar. Werkt kalmerend en is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid)

4 beoordelingen voor Shampoo Bars proefpakket

 1. Nienke

  Ik volgde jullie al een tijdje op instagram maar vond het toch een beetje spannend om af te stappen van mijn oude vertrouwde shampoo. Door dit proefpakket toch maar geprobeerd en ik ben helemaal om! Ze schuimen lekker en maken mijn haar nog schoner en zachter dan voorheen. Voor mij nooit meer plastic shampoo flessen!

 2. Nina

  Heel fijn om jullie mooie producten zo te kunnen proberen. Ik ben benieuwd!

 3. Elvira Zandee (geverifieerde eigenaar)

  Ik zie al een tijdje jullie advertentie voorbij komen,nu eindelijk iets durven te bestellen! Oa deze proefpakket,nu was mijn oude shampoo nog niet op maar wilde toch alvast proberen..
  De shampoo geef ik wel aan mijn kinderen!! Ik ben om😀
  Mijn haar voelt echt schoon!! Ga zo door!!

 4. Sanne (geverifieerde eigenaar)

  Blij verrast. Ik heb hard gelachen om het formaat, maar bij gebruik gaan ze lang mee. Ze schuimen ook verrassend goed en ik had fris schoon haar!

Een beoordeling toevoegen

×