7 voordelen van scrubben

We dromen allemaal van een zachte, egale en gezonde huid maar hoe zorg je hier voor? Scrubben is dé oplossing! Zorg dat je je huid één tot twee keer per week scrubt om te profiteren van deze 7 voordelen.

  1. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor je huid steviger, gladder en heerlijk zacht aanvoelt.
  2. Dode huidcellen kunnen zich opstapelen en een dikke laag vormen op je huid. Door ze te verwijderen, krijgt je huid een frisse, mooie gloed.
  3. Regelmatig scrubben kan onzuiverheden vermijden. Een overvloed aan dode huidschilfers kan de poriën verstoppen, waardoor talg zich ophoopt en in combinatie met bacteriën puistjes en mee-eters kan veroorzaken.
  4. Hydraterende producten zoals onze Body Oil Bars en andere verzorgingsproducten worden beter opgenomen door je huid.
  5. Regelmatig scrubben zorgt ervoor dat je sneller en egaler bruin wordt (maar vergeet uiteraard niet te smeren). Gebruik je graag zelfbruiner? Dan zorgt een scrub ervoor dat je het product gelijkmatiger kunt aanbrengen.
  6. Onze Scrub Bars zijn 100% microplasticvrij. Ze bevatten natuurlijke scrubdeeltjes van citroenschil, amandel, jojoba en rijst. Helaas zijn er veel scrubs op de markt die wél microplastic bevatten.
  7. Het voorkomt scheerbultjes en ingegroeide haartjes

Kortom, regelmatig je huid scrubben zorgt voor een zachte en gezonde huid. Het is dus van belang om scrubben onderdeel te maken van je huidverzorgingsroutine. Maar hoe doe je dit precies? In ons andere artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je het beste onze Body Scrub Bars kan gebruiken.

Tips voor een geweldige scrub beurt!

Onze Body Scrub Bars zijn verkrijgbaar in drie heerlijke geuren en bevatten natuurlijke scrubdeeltjes van amandel, jojoba en citroenschil. Om het optimale uit jouw Body Scrub Bar te halen delen wij graag een paar tips:

1. Scrub altijd op een natte huid. Zo is de impact van de scrub minder zwaar en niet schadelijk voor je huid.
2. Scrub in cirkelvormige bewegingen zonder te veel druk te zetten.
3. Bepaal zelf de ‘hardheid’ van de scrub door de druk die je zet.
4. Masseer ongeveer een halve minuut per lichaamsdeel.
5. Besteed wat extra aandacht aan ruwe plekjes, zoals knieën en ellebogen.
6. Spoel je huid na het scrubben af met (lauw)warm water.
7. Verwen je huid achteraf met een vochtinbrengend product, zoals onze Body Oil Bars.
8. Scrub niet te vaak, voor de meeste mensen is twee keer per week voldoende. Heb je een gevoelige huid? Houd het dan bij één keer per week.

Body Scrub Bar Mango – Papaja

Met Jojoba zaad Scrub

Body Scrub Bar Citrus

Met Citroenschil Scrub

Body Scrub Bar Honing

Met Amandel Scrub

Geef een reactie

Sluiten