Dierproefvrije shampoo: Honden Shampoo Bars, getest en goedgekeurd door Kantoorhond Nessa!

Goed nieuws voor baasjes die hun harige metgezel willen laten stralen! We duiken in de wereld van dierproefvrije hondenshampoo en maken kennis met de onweerstaanbare Honden Shampoo Bars. Voordat we daarop ingaan, stellen we je graag voor aan de charmante kantoorhond Nessa. Ze heeft deze heerlijke shampoo met veel enthousiasme getest!

Dierproefvrij is de juiste keuze

Want waarom zouden we dierproeven accepteren? Onze viervoeters verdienen alleen het allerbeste. Met dierproefvrije hondenshampoo beschermen we niet alleen hun tere huid, maar ook onze prachtige planeet. Win-win!

Honden Shampoo Bar, een groene revolutie!

Het is tijd voor een groene revolutie in de wereld van hondenshampoo! Weg met plastic flessen, tijd voor een milieuvriendelijke en handige bar. De Honden Shampoo Bars zijn het gesprek van de dag. Gemakkelijk te gebruiken en goed voor onze natuur! Want ook onze Shampoo Bar voor honden vervangt drie plastic flessen hondenshampoo!

Nessa’s avontuur met de Honden Shampoo Bar

Maak je klaar voor een té schattig verhaal! Ontmoet Nessa, onze vrolijke kantoorhond en trotse tester van de Honden Shampoo Bar. Ze genoot met volle teugen van de behandeling en haar vacht straalde als nooit tevoren. Deze heerlijke Shampoo Bar voor honden is verrijkt met een vleugje Eucalyptus en Tea Tree olie (maar niet te veel, geen zorgen!). De Shampoo Bar zit vol natuurlijke ingrediënten die de huid en vacht van je hond liefdevol verzorgen. Masseer zachtjes de bar in de natte vacht en er zal direct een heerlijk zacht schuim ontstaan. Masseer het schuim lekker in en vergeet daarbij niet extra te kroelen! Daarna kun je de vacht grondig uitspoelen en het glanzende resultaat bewonderen. De geur van natte hond kunnen we weinig aan veranderen, maar zodra jouw haarbal weer is opgedroogt zal hij heerlijk fris ruiken! Ook deze Shampoo Bar voor honden kun je het beste na gebruik laten opdrogen op een uitlekschaaltje of zeepplankje.

Omarm de wereld van dierproefvrije hondenshampoo!

Jouw trouwe viervoeter verdient alleen het allerbeste. Met de Honden Shampoo Bar geef je niet alleen om je hond, maar ook om onze prachtige planeet.

Kies voor de Honden Shampoo Bar en geef je trouwe vriendje een stralende frisse vacht! Laat Nessa’s verhaal je inspireren om bewuste keuzes te maken voor de verzorging van je hond. Samen laten we een vrolijke pootafdruk achter en stralen we met Honden Shampoo Bars! 🐾

Dierproefvrije Shampoo Bars

Niet alleen de Shampoo Bar voor honden is dierproefvrij, al onze Shampoo Bars zijn dierproefvrij! Of eigenlijk, al onze producten zijn dierproefvrij. Wij maken onze Bars met de hand in Nederland en testen deze uiteraard niet op viervoeters!  🐰

Pre-order

Honden Shampoo Bar

Voor alle viervoeters

Geef een reactie

Sluiten