Makkelijk overstappen naar plasticvrij douchen met: hét Shampoo Bars Proefpakket!

Met dit ontzettend leuke handgemaakte proefpakket stap je heel gemakkelijk over op plasticvrij douchen. Echt! Deze Mini Shampoo Bars zijn geschikt voor verschillende haartypes. Hoe handig om als gezin of huishouden samen te bestellen en uit te vinden welke Shampoo Bar het beste bij jouw haartype (en dat van jouw huisgenoten) past.

Waarom een proefpakket? Lees dan verder in ons blog over de ontwikkeling en voordelen van het Shampoo Bars Proefpakket.

Groeiende vraag om duurzaam te ‘proberen’

Er is steeds meer behoefte aan duurzame producten en gelukkig maar want jouw hulp is hard nodig. Ook de vraag naar het uitproberen van een Shampoo Bar neemt toe. We krijgen dagelijks (meerdere keren) de vraag of er op één of andere gemakkelijke manier makkelijk kennis gemaakt kan worden met een Shampoo Bar. Wij begrijpen namelijk: een Shampoo Bar van 60 gram á 80 wasbeurten is ook best een grote stap. Daarom hebben wij een Shampoo Bars proefpakket ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee kan je heel laagdrempelig kennis maken met plasticvrij haren wassen.

Leuk die Shampoo Bars, ik wil overstappen, maar welke moet ik gebruiken bij mijn haartype?

Et voilà: het proefpakket. Ja hoor daar zit gegarandeerd een Shampoo Bar bij die geschikt is voor jouw haar en/of voor die van jouw huisgenoten. Als je samen een proefpakketje besteld kan je gaan uittesten en zijn jullie super duurzaam bezig. Lees even mee:

Shampoo Bar Citroen: geschikt voor normaal tot vet haar. Last van snel vet wordende lokken? Dan is dit een ideale Bar, ook als je veel haarproduct gebruikt is deze Bar een uitkomst.

Shampoo Bar Meloen: Geschikt voor normaal haar. Een heerlijke frisse en ‘makkelijke’ Bar

Shampoo Bar Kokos: Mild & zacht en daardoor ook geschikt voor kinderen. Kan je ze als jong leren wat duurzaam is!

Shampoo Bar Lavendel: geschikt voor normaal haar maar ook als zilvershampoo.

Shampoo Bar Jasmijn: geschikt voor haar met roos. Door natuurlijke toegevoegde extracten verdwijnt jouw roos als sneeuw voor de zon.

Voordelig kennismaken met Shampoo Bars

€12,95 voor 5 mini shampoo’s? Dat klopt. Duurzaam gaan is niet heel voordelig denk je maar wij kunnen het tegendeel aan je uitleggen:

– Je ontvangt in één doosje 5 verschillende soorten shampoo, handig!

– Een Mini Bar gaat zo’n 15 wasbeurten mee. Met vijf Mini Bars is dit toch al gauw een wasbeurtje of 75.

– Een Mini Bar wordt met de hand gemaakt en handgemaakt betekend bij ons: met zorg ontwikkeld en geproduceerd met goede ingrediënten.

– Alles wat mini is kost vaak meer moeite. Onze apparatuur moest hiervoor aangepast worden en er zijn minimaal 2 mensen nodig tijdens de productie van het proces: deeg bereiden, afwegen en persen. Want iedere Mini Bar die ons pand verlaat moet goed zijn zodat jij lekker kunt gaan uitproberen.

– De verpakking van de 5 Mini Bars is duurzaam, ook daar is aan gedacht. Deze kan gewoon bij het oud papier en is biologisch afbreekbaar. Wij adviseren om het doosje nog even te bewaren zodat je de mini’s uit elkaar kan houden en de werkingen kan terugvinden.

Een duurzaam en plasticvrij cadeau

Ja doe eens duurzaam! Hoe leuk om dit super gezellige doosje met 5 duurzame plasticvrije toppertjes cadeau te geven. Ben jij even goed bezig, Eco Warrior!

Informatie over de inhoud

Om vijf keer uitgebreide info op extra papier en allerlei losse kaartjes te voorkomen staat achter op het doosje een QR-code. Hiermee kom je gelijk op de info pagina van het proefpakket waar je belangrijke informatie terug kan vinden over de werkingen en ingrediënten.

Nog een 5 punten waarom een proefpakketje een goed idee is:
Alle mini Bars zijn:

– Handgemaakt in Nederland

– Vegan

– Cruelty free

– Vrij van elke vorm van plastic

– Vrij van siliconen en parabenen

– Bevatten geen SLS of SLES

Help de natuur een handje!

Hopelijk denk je daar nu na het lezen van blog ook zo over: ik ga iets doen tegen al dat plastic afval. We gebruiken per persoon zo’n 165 kg plastic per jaar en wereldwijd wordt er jaarlijks 311 miljoen ton aan plastic geproduceerd. We kunnen er niet meer omheen, er moet iets gebeuren. En vooral dáárom ontwikkelden wij een plasticvrij proefpakket.

Shampoo Bars proefpakket

Probeer plasticvrij douchen

Shampoo Bars Proefpakket

Maak voordelig kennis met Shampoo Bars door het Shampoo Bars proefpakket. Shop de vijf mini Shampoo Bars voor maar €12,95. Samen zorgen we voor minder plastic!

Een reactie op “Makkelijk overstappen naar plasticvrij douchen met: hét Shampoo Bars Proefpakket!

Geef een reactie

Sluiten