Om deze Parfumvrije Shampoo Bars kun je niet heen

Shampoo bars zijn helemaal hip, overal om je heen zie je ze steeds meer verschijnen! Maar voor mensen met een gevoelige huid of allergie voor parfum was er nog maar weinig aanbod op de markt. Daar heeft shampoobars.nl iets op bedacht; parfumvrije shampoo bars. Wil jij daar meer over weten? Lees dan vooral verder.

Bars, wat zijn dat?

Voor degene die nog nooit van shampoobars hebben gehoord. Dit zijn bars die gewoon zoals normale shampoo werken. Het enige verschil dat reguliere shampoo voor ongeveer 80% uit water bestaat, waardoor het vloeibaar is en vaak wordt verpakt in een plastic shampoo fles. Daarentegen zijn bars compact en worden zonder plastic verpakt. Super milieubewust dus!

Parfumvrije shampoo bars

Raakt jouw hoofdhuid snel van slag? Of ben jij allergisch voor parfum? Dan zijn onze parfumvrije shampoo bars helemaal iets voor jou. Deze bars bevatten namelijk geen synthetisch parfum maar natuurlijke etherische geur olie, waardoor de kans op irritatie bij een gevoelige huid minder is. Wij bieden deze shampoo bars in drie verschillende soorten aan, maar daar lees je straks meer over.

Wat zijn etherische oliën?

Etherische oliën zijn geurstoffen die worden gevormd onder invloed van de zon en liggen opgeslagen in de kleine holtes en kanaaltjes in de plant. De oliën die verwerkt worden in onze shampoo bar zijn dus 100% vegan. Daarnaast hebben de specifieke oliën ook nog eens elk zijn eigen werking. Hieronder een overzicht van onze parfumvrije shampoo bars met elk hun specifieke werking;

Shampoo bar Lavendel

Lavendel werkt kalmerend, verzachtend en helpt bij depressiviteit. Ook kan lavendelolie ervoor zorgen dat emoties in evenwicht komen als jij niet zo lekker in je vel zit.

Shampoo bar Eucalyptus – Tea Tree

Het bestanddeel eucalyptol werkt slijmoplossend en ontstekingsremmend, en helpt ook tegen hoofdpijn, een verstopte neus en een hoest. Ideaal als jij je niet zo lekker voelt dus.

Shampoo bar Citrus

Deze Shampoo Bar bevat natuurlijke olie van zowel citroen als sinaaspapel. Citroenolie heeft een verzachtende invloed op het hoofd en heeft een zuiverend effect op de huid. Sinaasappel is kalmerend voor de spijsvertering en versterkend voor de geest. Deze olie geeft een gevoel van vreugde en verbetert jouw stemming.

Alle Bars met bovenstaande geuren (Lavendel, Eucalyptus – Tea Tree en Citrus) zijn parfumvrij, dus bijvoorbeeld ook de Conditioner en Body Bars.

Hoe bewaar je een parfumvrije shampoo bar?

Het is belangrijk dat je onze Shampoo bars op een droge en donkere plek bewaard. Zo gaat de werking van de etherische oliën niet verloren en kan je bar goed drogen en uitharden nadat je het gebruikt hebt. Als je dit doet, kan jouw shampoo bar gemiddeld 80 wasbeurten meegaan. Maar dit hangt natuurlijk af van gebruik, haarlengte en dikte.

TIP: Bewaar je shampoo bar in dit leuke shampoo bar blikje, zo kun je het gemakkelijk meenemen op reis of naar de sportschool. We hebben dit blikje momenteel in een mint-, perzik- en zilverkleur. 

Shampoo Bar Lavendel

Zilvershampoo
9.3/10 uit 314 reviews

Shampoo Bar Eucalyptus – Tea Tree

Gevoelige hoofdhuid
9.4/10 uit 166 reviews

Shampoo Bar Citrus

Vet haar
9.3/10 uit 171 reviews

Reisblikje

Om mee te nemen
9.1/10 uit 462 reviews

Geef een reactie

De waardering van shampoobars.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 14243 reviews.
Sluiten