Shampoo Bar Lime

(3 klantbeoordelingen)

13.95

✓ Voor een natuurlijke glans
✓ Vrij van SLS en SLES
✓ Handgemaakt in Europa
✓ Cruelty free
✓ 58 gram
✓ 80 wasbeurten
✓ Palmolievrij
✓ Vegan

Uitverkocht

Waarom Shampoo Bars?

De werking van de Shampoo Bar Lime

De verfrissende etherische oliën, rijke olijfolie en reinigend saponaria-extract (zeepkruid) helpen de natuurlijke haaroliën in balans te brengen, stimuleren de hoofdhuid en geven je haar volume en een natuurlijke glans. Deze natuurlijke Shampoo Bar Lime heeft een heerlijke frisse Citrus geur waardoor je direct een fris gevoel krijgt!

Ingrediënten in deze Shampoo Bar

Druivenpitolie, Olijfolie, Cacaoboter, Water, Jojoba-olie, Kaolienklei, Urtica Dioica-extract, Saponaria Officinalis-extract, Limoneen, Citronellol, Geraniol, Rozemarijn etherische olie, Pepermunt etherische olie, Eucalyptus etherische olie, Essentiële sinaasappel, Grapefruit etherische olie, limoen etherische olie, kelp

3 beoordelingen voor Shampoo Bar Lime

  1. Lisanne Dol (geverifieerde eigenaar)

    Een hele fijne bar. Duurzaam en goed voor mijn haar. Waste voorheen mijn haar om de dag, maar het hoeft nu nog maar eens per week! Ideaal.

  2. Cordina Mourits (geverifieerde eigenaar)

    Ik vind dit een hele fijne bar! De bar ruikt heel lekker fris, maar is ook nog eens erg fijn in gebruik. Ik was bang dat de overstap van shampoofles naar shampoobar zou zorgen voor vet haar de eerste weken, maar hier heb ik totaal geen last van gehad! Ik was mijn haar wel vaker in de week (2-3 keer) maar dit komt ook omdat ik mijn haar vaak los draag.

  3. Cordina Mourits (geverifieerde eigenaar)

    Ik vind dit een hele fijne bar! De bar ruikt lekker fris, maar is ook nog eens erg fijn in gebruik. Ik was bang dat de overstap van shampoofles naar shampoobar zou zorgen voor vet haar de eerste weken, maar hier heb ik totaal geen last van gehad! Ik was mijn haar wel vaker in de week (2-3 keer) maar dit komt ook omdat ik mijn haar vaak los draag.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Voor alle haartypes
Vanaf 5.95
Normaal tot droog haar
Vanaf 5.95

1
Wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat met het gebruiken van de website betekent dit dat je hiermee instemt.