Shampoo Bar Rozemarijn

6.95

✓ Vegan
✓ Dierproefvrij
✓ 55 gram
✓ 80 wasbeurten
✓ Anti roos
✓ Voor normaal tot droog haar
✓ Geschikt voor een gevoelige hoofdhuid

Op voorraad

Shampoo Bar Rozemarijn

6.95

De werking van Shampoo Bar Rozemarijn

De Shampoo Bar Rozemarijn is een heerlijk geurende bar die kalmerend werkt op de hoofdhuid en lekker rustgevend is onder de douche. Hij is voedend en werkt rustgevend. De rozemarijn zorgt ervoor dat je haar glad wordt en laat het heerlijk ruiken. Daarnaast werkt het goed tegen hoofdroos. Daarnaast werkt de bar voedend en herstellend, waardoor het kalmerend kan zijn voor een gevoelige hoofdhuid. De bar is geschikt voor normaal tot droog haar.

Ingrediënten in deze Shampoo Bar

Sodium lauryl sulfate, sodium palmate, sodium palm kernelate, sea salt, glycerin, aqua, butyrospermum parkii(shea butter), rosmarinus
Officinalis, chamomilla recutita, simmondsia chinensis (jojoba)

3 beoordelingen voor Shampoo Bar Rozemarijn

  1. Tineke

    Heerlijk geurende shampoo bar , zacht voor het haar. Wast fijn

  2. Wilma van Strijp (geverifieerde eigenaar)

    Dit is de eerste shampoobar die ik uitprobeer en ik ben blij verrast! Het was fijn om te gebruiken. Mijn haar krult meer en voelt heerlijk zacht aan. Enige puntje is dat ik iets meer geur had verwacht. Maar verder ben ik helemaal fan!

  3. Sara (geverifieerde eigenaar)

    Erg fijne shampo, mijn haar word er mooi vol van en het valt een stuk mooier dan met andere shampo. Ik ben benieuwd naar de andere shampoobars maar deze is sowieso top, ik ben om!

Een beoordeling toevoegen

×