Shampoo Bars voor op reis

Op vakantie gaan is natuurlijk heerlijk! Maar je toilettas lijkt eigenlijk altijd te klein wanneer je je hele hair en skincare routine erin probeert te proppen. Met Shampoo Bars is dat probleem verleden tijd! Geen lekkende flesjes, wegwerpplastic of slechte shampoos meer. Onze Bars bieden de perfecte oplossing voor zorgeloos reizen met duurzame verzorging. Compact, gemakkelijk mee te nemen en vriendelijk voor zowel jou als de planeet. Laat je reis beginnen met Shampoo Bars!

Vloeistofvrij en handbagage-vriendelijk

Sta jij ook net voor je vakantie je go-to shampoo en conditioner over te gieten in die kleine 100ml reisflesjes die je ieder jaar opnieuw koopt? En dan maar hopen dat één zo’n flesje genoeg is voor je hele vakantie! Dat hoeft nu niet meer gelukkig. Met onze handige reisblikjes neem je jouw favoriete Shampoo Bar eenvoudig mee, waar je reis ook naartoe gaat. De bar gaat tot 80 wasbeurten mee, dus eigenlijk stop je drie hele flessen shampoo in je koffer! En de bar weegt maar 60 gram, dus tel uit je winst!

Wil je ook je favoriete Conditioner Bar en Body Bar (of een andere natuurlijk!) meenemen op vakantie? Kies van voor verschillende kleuren reisblikjes zodat je ze makkelijk uit elkaar kunt houden! Zelfs voor de kleine reizigers hebben we de 2-in-1 Kids Bar Watermeloen die je in een handomdraai mee kunt nemen.

Kleine Shampoobars speciaal voor de vakantie lovers!

Geen concessies meer in je toilettas! Met het Shampoo Bars Reispakket bespaar je namelijk onwijs veel ruimte. Het Reispakket bestaat uit vijf mini bars met de heerlijke geur van hydraterende en kalmerende aloë vera en frisse komkommer! De vijf mini bars zijn makkelijk te onderscheiden door het nummer wat in de bar gedrukt staat, dus geen zorgen dat je per ongeluk je haar wast met scheerschuim.

Met dit reispakketje heb je altijd shampoo, conditioner, scheerschuim, douchegel en een gezichtsreiniger bij de hand. Daarnaast zijn ze door hun milde en natuurlijke ingrediënten en de hydraterende aloë vera geschikt voor ieder haar- en huidtype. Dus ook voor de zeer droge huid en zelfs voor onze lieve curly girls!

Weg met die plastic flessen!

Wees eerlijk… Weet jij nog waar die plastic reisflesjes die je vorig jaar mee op vakantie had liggen? Als je overstapt op Shampoo Bars hoef je deze nooit meer te kopen! Daarmee bespaar je niet alleen drie plastic flessen gewone shampoo, maar ook nog eens een boel reisflesjes! Dat scheelt weer in de strijd tegen de plasticsoep. Want alle kleine beetjes helpen!

Ga jij binnenkort op vakantie maar heb je nog helemaal geen Shampoo Bars? Bestel deze dan extra voordelig met de Shampoo, Body, en Conditioner Bar + 3x Reisblikje bundel of begin klein maar fijn met de 5 Aloë Vera – Komkommer mini bars uit het Reispakket

Geef een reactie

Sluiten