Waar zijn de groene opvulchipjes van gemaakt?

Soms, komen er hele goeie verbaasde vragen bij ons binnen. Stel je voor, je hebt een doos vol Shampoo Bars en ander lekkers besteld en die wordt net bezorgd. Vol enthousiasme maak je de doos open om begroet te worden door allerlei plastic opvulchipjes. Dat hoort niet bij een plasticvrij bedrijf toch? Nee, dat klopt! En daarom zijn onze groene opvulchipjes 100% natuurlijk en plasticvrij! Waar ze dan wel van gemaakt zijn? Daar willen we je graag iets meer over vertellen. 

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Wat maakt deze chipjes zo leuk? Het antwoord is simpel: ze zijn gemaakt van de meest natuurlijke ingrediënten die je je kunt voorstellen. Lucht – check! Water – check! Plantaardig zetmeel – dubbelcheck! En ze hebben nog een vrolijk kleurtje ook. De natuurlijke groene opvulchipjes zijn snel biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu. En alsof dat nog niet groen genoeg is, je hoeft ze niet weg te gooien bij het gewone afval. De chipjes zijn namelijk biologisch afbreekbaar en mogen gewoon bij het groenafval. Of laat ze oplossen in water! ????✨

Duurzaam en oersterk

Ok, de groene opvulchipjes die Shampoobars gebruikt worden dus gemaakt van plantaardig zetmeel, lucht en water. Maar naast natuurlijk zijn ze ook nog eens ontzettend sterk. En in tegenstelling tot de piepschuim opvulchipjes, worden deze niet statisch! Dus je hoeft je geen zorgen te maken als je de groene opvulchipjes bij je bestelling vindt. Ze zijn niet van plastic, onschadelijk, biologisch afbreekbaar en klaar om jouw pakketjes te beschermen op een milieuvriendelijke manier. ????????

Wat te doen met de groene opvulchipjes?

Je kan ze hergebruiken om zelf een pakketje te versturen maar je kan er ook mee knutselen! Zodra ze een beetje nat worden plakken ze aan elkaar, dus even likken of in het water dippen en je kan hier de mooiste creaties mee maken. Gegarandeerd uren lang knutselplezier! Doe je er niets meer mee? Dan kan je ze oplossen in water en verdwijnen ze.

P.S. wist je dat je ze zelfs kan eten? ???? Héél lekker is het niet maar het laat wel zien hoe onschuldig deze opvulchipjes zijn.

Geef een reactie

De waardering van shampoobars.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 14420 reviews.
Sluiten