Shampoo blok

Een shampoo bar kan je ook omschrijven als een haarzeep. In plaats van een vloeibare substantie hebben de shampoobars een solide structuur. Ze zien eruit als een stukje zeep, maar bevatten de elementen van een natuurlijke shampoo. Met andere woorden een Shampoo Blok. Het reinigt en verzorgt de haardos. Een shampoo blok of bar gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee en zijn bijna 100% natuurlijk. Dat is mooi meegenomen, niet waar? Een Shampoo Bar is een geperst blok shampoo die je nat maakt in je handen, laat schuimen en op je haar aanbrengt of direct op je natte haar gebruikt en laat schuimen. Een blok zeep, een bar geef het een naam! Wij gaan voor Bars in ons geval! Onze Shampoo Bars, Body Bars en Conditioner Bars zijn allemaal geheel plastic vrij en dragen bij een zero waste, duurzame en milieubewuste levensstijl!

Probeer plasticvrij douchen
12.95
Normaal tot vet haar
Vanaf 4.95
Krullend haar
Vanaf 4.95
Curly Girl Friendly
Vanaf 4.95
Anti-roos
Vanaf 4.95
Normaal tot vet haar
Vanaf 4.95
Vet haar
Vanaf 4.95
Voor alle haartypes
Vanaf 4.95
Voor alle haartypes
Vanaf 4.95
Vet haar
Vanaf 4.95
Anti roos
Vanaf 4.95
Normaal tot droog haar
Vanaf 4.95
Normaal tot droog haar
Vanaf 4.95
Zilvershampoo
Vanaf 4.95
Gevoelige hoofdhuid
Vanaf 4.95
Voor baby's en kinderen
8.95
Voedend en hydraterend
16.95
Uitverkocht

Een shampoo blok is beter voor het milieu omdat je er:

  1. Weinig van nodig hebt
  2. Geen onnodig plastic voor hoeft te verbruiken
  3. Op een natuurlijke manier je haren wast
  4. Je op den duur geen extra verzorgingsproducten bij nodig hebt
  5. Je de gehele bar kan gebruiken: zero waste
De Shampoo Bar of het Shampoo blok gebruik je op de volgende manier:
  1. Zorg dat je handen nat zijn.
  2. Wrijf de Shampoo Bar tussen je handen. Je kan ook rechtstreeks met de Shampoo Bar over je natte haar wrijven
  3. Masseer het schuim zorgvuldig door je haren.
  4. Spoel de shampoo uit je haren.
  5. Bewaar de Shampoo Bar op een droge plek.

Body Bar of Blok

Een Body Bar is een Douchegel in de vorm van een blok. Douchegel in de vorm van een blok van bevatten reinigende, hydraterende en huid stimulerende bestanddelen. Alle bestanddelen van onze body bars zijn duurzaam geproduceerd en van natuurlijke oorsprong. Veel onderhoudsproducten voor je huid bevatten palmolie. Onze body bars bevatten uitstekende en ecologisch verantwoorde alternatieven. Je profiteert van een gezonde en soepele huid, zonder medeverantwoordelijk te zijn voor ontbossing. Na een behandeling met een body bar voelt je huid als herboren en geniet je van een aangename geur. In ons assortiment vind je onder meer een verzachtende Body Bar Rozenblaadjes en een stimulerende Body Bar Papaja-Kers. Een vermoeide huid kan veel baat hebben van een Body Bar Ginseng of een Body Bar Zeewier. Daarnaast is het verstandig om je huid weer veerkracht en souplesse te geven met hydraterende bestanddelen. Wanneer je huidverzorgingsproduct of ook bestanddelen bevat die de vorming van collageen- en elastine vezels bevorderen, mag je spreken van een optimaal onderhoudsproduct. Onze body bars kunnen je helpen om je huid zo gezond mogelijk te houden. Wrijf tijdens het douchen je huid in met een body bar en laat het even intrekken. Je huid voelt na een behandeling al snel schoon en verkwikt.

Conditioner Blok of Bar

In plaats van een vloeibare conditioner in fles bieden wij een plasticvrij alternatief: een Conditioner in vaste vorm: oftewel een Conditioner Blok of Bar. Ze bevatten uitsluitend natuurlijke bestanddelen en geen onnodige chemische toevoegingen. Bovendien gaan ze veel langer mee dan standaard conditioners uit een tube of fles. Is je haar van nature dun, gebruik een conditioner bar dan vooral in je haarpunten. Een conditioner kan je haren namelijk iets zwaarder maken. Als je dun haar over de hele lengte met een conditioner behandelt, kan het te plat gaan hangen. Is je haar daarentegen van nature dik, dan mag je een royale dosis gebruiken. Voor krullend haar kun je ook beter de haaraanzet niet te veel behandelen. Zo krijgt je kapsel meer volume. Onze conditioner bars hydrateren je haren en voorzien het van een beschermende laag, waardoor je ook in de volle zon geen last hebt van een uitgedroogd kapsel.

Blok Palmolievrije Shampoo

In plaats van een shampoo blok met palmolie bieden wij de keuze voor een Palmolie vrij shampoo blok. Wij vinden dat we nog niet de "juiste" keuze kunnen maken wat betreft palmolie. Daarom bieden wij beide opties aan, Shampoo Bars met én zonder palmolie. In eerst instantie hebben wij ons gericht op het minder verbruiken van plastic. Natuurlijk zijn wij ermee bezig om ervoor te zorgen dat ons product steeds milieuvriendelijker wordt. Het palmolie dilemma is en blijft een belangrijk item. We zijn ons hiervan bewust en hebben ons verder verdiept dan alleen het bekijken van foto’s van de soms schrijnende gevolgen van plantages. Door het onderzoeken van deze kwestie zijn wij tot de conclusie gekomen dat het boycotten van palmolie zowel als in voeding als in cosmeticaproducten niet de oplossing is. Wij geloven dat reduceren het antwoord is. Wij bieden je de kans om een keus te maken in producten mét en zónder palmolie.

32
De waardering van shampoobars.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 9186 reviews.